sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Mitä meille kuuluu?

Meille kuuluu sitä "normaalia" arkea, jota pienen lapsen kanssa on. Me ollaan ahkerasti käyty kerhoissa ja kyläilty. Ollaan oltu liikkeessä lähes joka päivä, paitsi nyt edellisenä perjantaina ja lauantaina, koska meidät vaunut hajosivat käsiin. Kantamalla ei ole kovin kiva mennä käymään missään. Onneksi saimme tänään "uudet" vaunut. :) Löytyi Tori.fi:stä juuri mieluiset vaunut itselleni vielä ihan hyvään hintaa. Vähän käytetyt ja hyvin pidetyt. Oli todella todella mukava myyjä vastassa, kun käytiin hakemassa vaunut. Iso Kiitos hänelle!

Tänään äidin pieni Milla on tasan 1v 2kk, miten se pieni vauva onkin jo niiin iso ja niin kauan ollut ilahduttamassa meitä! Ei voi uskoa todeksi, että aika oikeasti menee hyvinkin nopeasti. Neiti oppii koko ajan uutta ja sitä on niin mahtava seurata. Päivät meneekin Millaa seuratessa ja joskus saattaa kotityöt kärsiä, mutta mielummin vähän sotkuista ja on enemmän Millan kanssa kuin koko ajan siivoomassa ja Millan kanssa ei olisi yhteistä aikaa ollenkaan.

Tänään on myös Äitienpäivä! Hyvää Äitienpäivää kaikille äideille!! Itse sain aamulla lettuja ja hienon kortin ja aivan syötävän suloisen nallen! :)
Millan aamu-unien jälkeen lähdimme Hoploppiin, jossa aikaa vierähtikin helposti kaksi tuntia. Ja voin kertoa, että äidillä ja isillä on jalat varmasti kipeät huomenna ja voin vaan kuvitella kuinka tuon pikkuneidin jaloissa tuntuu! Kävimme myös puistossa ja hakemassa ne uudet vaunut meille, jonka jälkeen isi sai perinteisen sunnuntai pitsan, josta Millakin nykyään pitää!
Tässä vielä muutamia kuvia lähipäiviltä!
Äiti valitsi Millalle pienen vappupallon.
Kummitätiä ja -setää menossa katsomaan.
Innokas kylpijä♥
Millan itse valitsema pallo.
Minun Millani♥
Palikat on parhaita!
Mikään ei ole parempaa kuin olla tuon pienen lapsen ÄITI♥♥♥

2 kommenttia:

  1. voi kun taas kiva lukea millan juttuja,hienoja juttuja et myös kuvia...muista tallentaa jutut ja kuvat millalle et saa sitten isona katella...

    VastaaPoista