sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Vauhdilla mennään!

Meillä oli helmikuun viimeisenä lauantaina koko perheen juhla. Poikamme kastejuhla ja Millan 2-vuotis synttärit! Samalla juhlimme myös yllätys häitämme, joista eivät vieraat tienneet. Paitsi siis kaaso ja bestman, sekä yksi siskoistani. 
Juhlat menivä hyvin, pienestä aamusäädöstä huolimatta. Sormuksetkin unohtuivat aluksi kotiin, mutta onneksi koti ei ollut kaukana. Aamulla sisareni joka toimi samalla kaasonani teki minulle aivan upean kampauksen ja meikin, suuret kiitokset hänelle niistä. :) ♡ Osa sukulaisista tuli aamulla ensin meille kotiin, joten piti piilottaa mekkoni ja pitää heidät poissa yhdestä huoneesta, mikä ei tuottanut vaikeuksia, mutta se ettei lipsauta jotain jollekkin oli hankalaa! (Mutta ei näköjään mahdotonta)
Kyllä olisi ollut kiva saada jokaisen ilme talletettua kameralle, kun kaikki lopulta hoksasivat miten tämä meidän juhla oikeasti alkaa. Kyllähän siinä itsekkin pääsi vähän tärisemään. Juhlat siis alkoivat vihkitilausuudella, jonka jälkeen poikamme Masi kastettiin ja sitten olikin vielä Millan 2v synttärit!!♡
Näitä juhlia ennen päivät menivätkin niitä järjestellessä, muiden arkiaskareiden ohella. Ja juhlien jälkeen... ihan perus arkea :) Melkein päivittäin on päästävä pois kotoa, kerhoon, kylään tai edes ulos!
Päivä päivältä Milla oppii koko ajan uutta ja sanojakin sanotaan jo kokonaisina, eikä lyhennetä kaikkea kahteen kirjaimeen. Millan 2-vuotis neuvolakin meni hyvin ja neiti on kasvanut omilla käyrillään hyvin, vaikka painoa aluksi pelkäsin olevan liian vähän. Joka kerta, kun olemme käyneet veikan neuvolassa, Milla on höpöttänyt kaikenlaista ja näytellyt kaikkea osaamaansa neuvolantädille, mutta tietysti nyt, kun lopulta Millan vuoro koittaa... pistää hän lukot päälle! Lopulta kumminkin lukivat neuvolantädin kanssa kirjaa ja potkivat palloa ja rakensivat palikkatorneja. 
Milla on ollut todella reipas, kun veikkaa on käytetty erilaisissa lääkäreissä ja hänellä on ollut monen monta neuvolakäyntiä. Neuvolassa etenkin tykkää kovasti käydä, kunhan neuvolakäynti on tarkoitettu veikalle! Masin kanssa haemme vielä sopivaa korviketta, koska pikku herra osaa olla hyvin vaativa, tai sitten hänen vatsansa osaa. Joka kerta kun kokeilemme uutta korviketta, yksi oire häviää ja toinen tulee tilalle. Tällä hetkellä kokeilussa on Arlan luomukorvike, jota on käytetty vielä niin vähän aikaa, ettei siitä osaa vielä sanoa sopiiko se vai ei. 

Tässä pinta raapaisu mitä koneen tällä puolelle on tapahtunut, lähinnä asiat mitkä ovat päällimmäisenä mielessä! :) Niin vauhdilla menee aika, ettei riitä kunnolla aikaa päivittää, mutta myöhemmin lisää!!

1 kommentti:

  1. taas ihanaa kertomista luettu!!! ja ihania kuvia jälleen<3

    VastaaPoista