maanantai 25. joulukuuta 2017

Jouluaatto 2017!

Meidän jouluaatto alkoi jo aikaisin, huomasin Millan jännittävän joulua jo edellisenä iltana ja ennen nukkumaan menoa pikkuinen neiti kertasikin tuiki tuiki tähtösen sanoja. Siltä varalta, että joulupukki saattaisi ehtiä meillekkin kylään.

Jätimme edellisenä iltana joulupukille lahjan kiitoksena siintä, että jaksaa kiertää koko maailman lapset. Aamulla herätessä kuusen alle oli ilmestynyt lahjoja, mutta joulupukin lahja oli edelleen keittiön pöydällä. Joten päättelimme (äidin pienellä avustuksella), että ehkä se joulupukki saattaisi sieltä tulla kylään vielä ja tontut olivat vain tuoneet etukäteen osan lahjoista, mitkä eivät mahtuneet joulupukin matkaan.

Aattoaamuna ennen puoli seitsemään lapset olivat valmiita jo nousemaan ylös sängyistään. aloitinkin lähes heti riisipuuron keiton. Lapset saivat katella ohjelmia, ihmetellä paketteja kuusen alla ja kurkkia tietysti mitä missäkin luki. Oli kyllä jännät paikat etenkin Millalla kokoajan. Leikimme, herkuttelimme, söimme ja katselimme telkkarista ohjelmia aamun ihan rauhassa oman perheen kesken. Ruokailun jälkeen laitoimme kahvit valumaan ja juuri, kun sen sai kaadettua kuppiin. Oveen kolkutettiin!!! Meidän lapset olivat ihan jännityksestä ihmeissään, mutta kuitenkin todella iloisia ja vastaanottavaisia. Milla juoksi heti hakemaan joulupukin lahjan ja ojensi sen pukille ennen ehti edes kunnolla sisälle. Tuiki tuiki tähtönenkin sujui mainiosti, äidin ja isin avustuksella. Aivan ihanaa nähdä lasten ilo ja riemu ja se jännitys, se oli melkein käsin kosketeltavaa ja niin suloista.

Joulupukilla oli muutama lahja vielä jaettavana ennen kuin hänen oli jatkettava matkaa toisten lasten luokse. Ja siintä se sitten alkoi, riemu repiä lahjat auki ja ihastelu jokaista lahjaa kohtaa, jonka jälkeen seuraavan kimppuun. :) Masikin osasi tämän osion jo paljon paremmin, kuin viime vuonna ja paketit avautuivat ennätys vauhtia tänä vuonna molemmilla.

Siinä vierähtikin mukavasti aikaa uusien lahjojen parissa. Kävimme vielä Isin siskonluona kylässä ja herkuttelemassa, ja avaamassa vielä muutaman paketin mitkä olivat eksyneet sinne. Hetkeksi vielä kotiin leikkimään ja kyllä molemmat nukahtivat helposti illalla, semmoinen meno ja riemu ja tekeminen oli koko ajan päällä. En voisi olla onnellisempi tästä perheestä, joka kasvaa ihan pian lisää<3


Sain oman lahjan jo etukäteen edellisenä päivänä, ihan paras <3








Masi halusi myös syliin, mutta oli kuitenkin pieni kiire avaamaan saatuja paketteja.

 
Meidän pieni tuleva perheenjäsen sai myös oman paketin! <3

Milla ja Masi saivat molemmat ihania ja toivottuja lahjoja. Kiitos jokaiselle muistaneelle!! <3

1 kommentti: