keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Kolme kaverusta♥

Päivät on menneet ihan normi arkea viettäessä, joten kirjoittaminen ei ole tuntunut luontevalta. Siis kertoa joka päivä kuinka olemme heränneet, syöneet, menneet ulos, nukkumaan taas syöneet ja sitten ulos ja nukkumaan. On kyllä totta, että joka päivä Millan kanssa saa kokea aivan uskomattomia juttuja ja sen kanssa kaikki hetket on erilaisia. Mutta se ei välttämättä tunnu muista niin hienolta kun musta ja niistä on vaikea kirjoittaa. Pienet hymyt, äänteet, eleet.. yms.
On toki tapahtunut suurempiakin juttua, nimittäin Milla on ottanut ensimmäiset askeleensa♥ Seisoa ilman tukea neiti on osannut jo aika kauan, mutta pari päivää sitten Neiti rohkaistui ja käveli pari askelta äitiä kohti, jonka jälkeen menikin ihan mukkelis makkelis :) Toinen minkä avulla Millan saa liikkumaan on pallo! Sitä hän yrittää kovasti potkaista ja välillä se onnistuukin. Mutta siis askeleet jotka neiti ottaa on todella huteria ja pieni muotoisia vielä. Mutta siitä se kävely lähtee!

Maanantaina kävimme C:n luona kylässä ja eilen käytiin Millan toisen kaverin K:n luona kyläilemässä, jossa oli mukana myös C!

Täydellinen kolmikko♥

1 kommentti: