keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Milla sairastaa?

Viikonloppuna käytiin Mummilassa, mikä on Millalle ihan verraton paikka. Siellä on Mummi, kummi ja tädit!! Tietysti myös Siru. ("Iru-hauva")
Isi pääsi kokeilemaan metsurin hommia ja raivaussahalla sahaili risukkoa maan tasalle, joita me sitten kantelimme kaikki yhteisvoimin yhteen kasaan. Pidettiin kyllä täysi huoli siitä ettei päästetä isiä kiipeemään puuhun!! Itsekkin pilkoin puita ja mummi sitten siinä vieressä katsellessa loukkasi sormensa, joten en taida uskaltaa pilkkoa enää koskaan, jos ihmiset satuttavat itsensä pelkästään katsomalla kun pilkon puita :(
Maanantaina meillä olikin sitten ihan vaan kotona olo päivä, etenkin kun Milla tuli kipeäksi. Raukalla vuotaa silmät ja nenä ja kuumettakin oli aika paljon. Nyt onneksi jo kuume laskenut, eikä ole enää kuin pientä 37 asteista, mikä voi johtua myös hampaista. Huomasin nimittäin, että neidille on tullut ylös kaksi uutta hammasta lisää ja suussa onkin jo yhteensä kuusi hammasta!
Tänään käytiin Millan ensimmäisessä hammastarkastuksessa, mikä oli todella turha. Olisin voinut itsekkin kokeilla, että Neidin poskihampaat ovat kohta tulossa, koska ikenet ovat turvonneet ja koska Milla pesee hampaat aamuin illoin ei hammaslääkäri tarkertunut siihenkään. Ainut asia mikä oli "ongelma" oli imetys, mistä hammaslääkäri keksi valittaa. Käynti viivästyi 15 min ja kesti vain 5 min. Olen todella pettynyt, tuohon hammaslääkäriin.

Isin viikonlopun aikaansaannoksia:

1 kommentti:

  1. oi...oli hauska nähdä millaa ja muitakin...mummi oli innoissaan kun sai taas taikankin kanssa ulkoilla! <3<3

    VastaaPoista