keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Kuumaa, kuumaa, kuumaa!!

Mitäpäs meille kuuluu?

Meille kuuluu oikein hyvää. Käyvimme Mummin ja parin tädin kera korkeasaaressa katsomassa eläimiä. Ja Milla olikin sen reissun täysin Mummin tyttö. Tai oikeestaan koko sen ajan, kun Mummi oli meille kylässä. Mummi tuli meille torstaina kahden tädin kera ja me kävimme shoppailemassa itiksessä. Iltapäivällä päädyimme Hoploppiin, jossa tädit viilettivät hurjasti. (kun kerran ekaa kertaa sinne pääsivät.) Mummikin kiersi meidän kanssa kerran seikkailuradan ja siihen jäikin minun ja Mummin seikkailut. Pienemmät saivat jatkaa, kunnes jokaisenen oli täysin puhki.
Perjantain aamupäivästä lähdimme Korkeasaareen, jossa vietimme muutaman tunnin nauttien hyvästä seurasta ja eläimistä!

Alkuviikosta isillä oli pari vapaa päivää, koska maanantaina oli isin hammaslääkäri ja tiistaina minulla oli oma neuvola, joten minun ei tarvinnut ottaa Millaa mukaan, kun isi oli sen aikaa Millan kanssa.

Tänään isi meni taas töihin ja me olemme Millan kanssa olleet kotosalla ja käyneet muutamaan otteeseen puistossa, sekä jännittäneet kumman serkun saamme! Ja tänään minusta sitten tulikin onnellinen nelinkertanen täti ja Milla sai yhden serkun lisää!

Onnea kovasti uudelle serkulle ja hänen perheelleen <3

1 kommentti:

  1. Oli mukavaa olla pari päivää Millan kanssa ja joskus otamme uudestaan...

    VastaaPoista