torstai 9. lokakuuta 2014

Mä haluun et tiedät sen, oot ainutlaatuinen♥

Apua! Mistä löydän oikein aikaa kirjottamiseen? 

Millalle kuuluu pelkkää hyvää, oppii uutta koko ajan ja kasvaa silmissä! Puoltoista vuotis neuvolassakin sai vaan kehuja ja todettiin, ettei tarvitse enään käydä kasvukontrollissa! Ihanaa :)

Milla rakastaa tällä hetkellä eniten muumeja, kirjoja maalausta ja piirtämistä. Äidin pikku apuri on aina valmis auttamaan. Ulos neiti sammuttaa valot ja telkkarin ja sisään tullessa pitää huolen, että hamsterit saavat ruokaa. Hänen on saatava olla mukana kaikessa mahdollisessa, mikä kyllä sopii minulle. Tiskikoneen, pesukoneen ja kahvinkeittimen päälle laitto on Millan saatava tehdä, sekä nykyisin myös kahvinporojen mittaaminen kuuluu hänelle! 

 
Meillä on tässä lähiaikoina ollut paljon juhlia, joissa olemme saaneet olla vieraina. Tätien synttäreitä, ristiäiset, Millan kaverin synttärit....
Edelleen meidän arkeen kuuluu paljon ulkoilua ja kerhoilua. Sukulaisten luona pyrimme käymään aina, kun sattuu sopiva aika siihen :) Minua jännitti kauheasti, kun tilasimme Millalle juniori sängyn, että kuinka hän nukkuisi siinä. Ajattelin, että alottaisin päikkäreillä kokeilemaan kuinka se sujuisi, mutta siinä kävikin niin, että illalla neiti halusikin itse uuteen sänkyyn, koska olin laittanut siihen leijona lakanan. Ajattelin, että hän heräilisi yöllä tai lähtisi vaeltelemaan, kun itse kerta pääsee sängystä pois. Mutta ei!!! Nyt Milla on nukkunut jo melkein kaksi viikkoa yö- sekä päiväunet omassa isojen tyttöjen sängyssä! Ja pinnasänky saa jäädä odottelemaan pikkusisarruksen tuloa :) 
(ensimmäiset päikkärit uudessa sängyssä, nyt sänky on täynnä jo neidin unileluja ja pehmusteita :))

Pääsimme käymään yhdessä leikkipuistossa, jossa oli kotieläinpäivä ja Milla rakastaa eläimiä! Siellä oli aasi, hevonen, kukko, kana, possu, vuohi, kaneja, lampaita ja koiria. Millan ehdoton suosikki oli koirat, mutta toiseksi olivat nämä ihanat aasi ja hevonen!!


Meidän päivistä, jokainen on erilainen! Olenkin iloinen ja kiitollinen siitä, että saan olla kotona ja nähdä pikkuisen esikoisemme kasvavan ja varttuvan!♥ 
Hei mä autan sua,
 Jos sä tarviit mua,
 En oo lähdössä viereltäsi mihinkään♥

3 kommenttia: