maanantai 12. tammikuuta 2015

3 on nyt 4!

"Laskettu aika meni ohi, ilman mitään sen ihmeempiä. Isillä oli vielä vapaapäivä, joten kävimme vielä Millan kanssa keskustassa ja neiti pääsi metroon, josta tykkää kovasti. Ainut mikä on tullut pahemmaksi niin alaselkäkivut, mutta eivät nekään ole sietämättömiä, etenkään jos on hyvä hieroja (meillä isi)!"

Näin olin jo alkanut kirjoittamaan seuraava blogitekstiä ja siihen se tosiaan jäi. Seuraavana aamuna eli kuudentena päivänä, mikä sattui olemaan loppiainen, alkoi supistukset. Jo aamu kahdeksan aikaan. Olivat hyvin epäsäännöllisen säännöllisiä ja hyvin siedettäviä, mitä en kyllä siinä vaiheessa muistanut. En sanonut kenellekkään mitään, koska ajattelin niiden loppuvan. Loppua ei näkynyt kuitenkaan. Illalla vein Millan kylpyyn ja supistukset senkun yltyivät. Olivat olleet jo säännöllisiä, mutta ei tarpeeksi pitkiä ja kivuliaita. Kivuliaiksi ne yltyivät siis Millan kylvyn aikaan, mutta eivät olleet vieläkään tarpeeksi pitkiä. Soitin kuitenkin kätilöopistolle, jotka kehottivat tulemaan ainakin tarkastukseen. Milla siis pois kylvystä, vaatteet päälle ja autoon. Autossa supistukset olivat vähän pitempiä. 

Tarkastuksessa kehotettiin jäämään sairaalaan. Isi ja Milla olivat hetken kanssani, mutta lähtivät sitten iltapuurolle ja nukkumaan. Se tunne, kun Milla lähti ei ollut mikään mukava, mutta tiesin että  yö olisi hänen parasta olla isin seurassa. Sain ison salin ja kylpyynkin pääsin lievittämään supistuksien tuomia kipuja. Sen jälkeen sainkin jo epiduraalin, joka poisti kivut täydellisesti, sitä seurasi kalvojen puhkaisu ja toinen satsi epiduraalia ja sitten pikkuinen päättikin, että sen ei anneta vaikuttaa vaan nyt tullaan. Ponnistusvaihe olikin 5 min ja hetken päästä sylissäni köllötti pullea poskinen pieni poika!♡
Blogin päivitys on vähän jäänyt, mutta aika on mennyt nyt uuden perheenjäseneeseen tutustumiseen ja näiden tirriäisten ihastelemiseen. Alkutaival ei mennyt kuin suunnittelimme, mutta nyt kuitenkin kaikki on hyvin! Kirjoittelen myöhemmin lisää kaikesta tapahtuneesta, kuhan saan vaan aikaiseksi!

1 kommentti:

  1. niin ne asiat vain muuttuvat ja ihania juttuja oot kertonut...niitä on mukava lukea <3

    VastaaPoista