perjantai 12. toukokuuta 2017

Kuulumisia!

Viimiset pari viikkoa, meillä on mennyt normaalin arjen parissa. Millalla on kerhoakin vielä tämän kuun loppuun asti. Paljon olemme viettäneet aikaa ulkona, aina kun se on ollut vain mahdollista. Viime viikolla säät suosivat, tällä viikolla ei. Mutta tekemistä ollaan aina keksitty. Maalailua, askartelua, leipomista, erilaisia leikkejä yms.

Selvisimme Masin flunssankin ajan kotona ja olemme nyt kaksi yötä pärjänneet ilman tuttipulloa öisin, Masi nukkuu ilman pulloa parhaiten vieressäni, mutta pikkuhiljaa yritän totuttaa takaisin omaan sänkyynsä.

Pääsin myös viime viikon keskiviikkona Tavastialle katsomaan Improryhmä Kolinan: Roope & Erkku liveä! Ja kyllä kannatti, vaikka jännittikin lapsien puolesta taas, kun saivat olla isänsä kanssa illan. Meillä nukkumaan meno on ollut hyvin äitivoittoista hommaa, mutta hyvin oli mennyt. (auttoiko kenties koko päivän ulkoilu asiaan :D) Improryhmä Kolinaa ei voi kun suositella :)

Meille tuli viikonloppuna hoitoon kilpikonna! Ai että, kun lapset ovat rakastuneet siihen täysin. Kovasti hoitavat konnaa ja tykkäävät katsella, kun Kippe viipottaa pitkin lattioita. Siivouskin sujuu mukisematta, jos Kippe pääsee käppäilemään sen jälkeen. Ja ruokaa ei kyllä tältä kilpparilta puutu :D

Ja koska edelleen kamerani ei toimi, mennään puhelimen aarteistolla:













1 kommentti:

  1. hyvä et flunssa meni ohi...ihania kuvia taas lapsista<3

    VastaaPoista