keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Ihanuus vauhdissa!

Mummila viikonlopun päätteeksi kävimme Ukilla kylässä ja isikin sai vihdoin aikaseks vaihettua talvirenkaat! (Ukin avustuksella tietty:))
Maanantaina heräsimmekin ennen isiä ja saimme herättää hänet töihin! Vilkutusten jälkeen alkoi lelukorien tarkastaminen, ettei mikään leluista ollut hävinnyt mummila reissun aikana.
Kävimme myös kiikkumassa, mikä onkin Millan mielipuuhaa!

Maanantaina pääsin itsekin taas kokeilemaan leipomisen taitojani, jotka eivät ole kovin hehkeät!
Kokeilin ensimmäistä kertaa britatorttua, jota oma äitini on tehnyt paljon ja täydellisesti!
Illalla isi teki meille omaa jauhelihapitsaansa. Meidän ei tarvinnut Millan kanssa lähteä kauppaan, joten sai neiti nukkua päikkärinsä kunnolla loppuun.
Tällä minutkin aikoinaan hurmattiin ;)
Tiistaina nukuimme Millan kanssa pitkään! Siis todella pitkään tämän neidin normaaleihin yöuniin verrattuna. Nousimme sängystä vasta 9 aikoihin. Neiti protestoi päivän syömättömyydellään, siis ei suostunut kiinteitä syömään, ainakaan äidin antamana. Itse kyllä halusi kokeilla, mutta ei missää tapauksessa lusikalla! Se kuuluu lattialle!!
Isin töistä tullessa lähdimme käymään Itiksessä.
Hienosti ovat sinne joulun laittaneet! On iso kuusi, missä on palloja ja valot, on myös iso valo poro! Unohtamatta nalle orkesteria, mitä Milla tykkäsit tuijottaa. Nämä kaikki siis muiden valojen ja pallojen lisäksi! Kappahl:ista ostimme Millalle bodyn, housut ja sukat.
Nalle orkesterin viulisti!



Illalla Milla nukahti omaan sänkyyn laulun ja silittelyn avulla! Mikä oli yllätys, mut positiivinen sellainen. Miten pienet asiat voivat olla niin ihania! Sänkyyn nukahtaminen, ensimmäinen hammas, joka aamuinen hymy..

Tänään meillä oli tiedossa äitilapsi-kerhon pikkujoulut! Siellä rupateltiin, leikittiin, laulettiin ja syötiin joulutorttuja kahvin kera.
Meillä oli myös ensimmäinen vauvauinti päivä. Odoteltiin ensin isi kotiin ja sitten lähtiin vauvauintiin, vähän etuajassa, koska meidän piti ostaa Millalle uikkarit.

Millasta kuoriutuikin melkoinen vesipeto alku jännityksen jälkeen. Hyvin jaksoi olla koko puolituntia vedessä, mutta kyllä huomasi, että pienelle lapselle puolituntia on aika pitkä aika. Neiti nukahti nimittäin heti, kun pääsimme autoon! Oli kyllä kiva kokemus itsellekkin. Nyt jo odotan tulevaa keskiviikkoa, että pääsee uudestaan :)

Huomenna olemmekin tämän ihanuuden kanssa kahdestaan melkein koko päivän, kun isi menee töiden jälkeen treeneihin ja tulee vasta salkkareiden aikaan tai vasta sen jälkeen..
minun minun minun rakas <3

2 kommenttia: