lauantai 30. marraskuuta 2013

Jouluvaloja..?

Loppuviikko meillä menikin ihan vaan ollessa kotona. Koko alkuviikko olikin semmoista menoa ja meininkiä, että ihan hyvä olla välillä vaan kotona. 

Tänään me kävimme ytimessä katsomassa jouluvaloja + muita joulukoristeita, joihin olin kyllä vähän pettynyt. Luulin, että siellä olisi paljon enemmän valoja ja koristeita.
Joko ne eivät ole vielä kaikkia laittaneet tai sitten on joku säästö kuuri menossa!
Itiksessäkin on minusta paljon hienommin laittaneet joulun esille!
Jos tulee tilaisuus niin mahdollisesti menemme uudestaan, mutta vähän illemmalla, koska eiväthän ne valot näytä miltään päivällä!!
Toivon mukaan saavat laitettua enemmän joulua näkyviin!

Tarkoituksena oli alunperin mennä katsomaan valoja, mutta myös joulupukkia! 
Joka seikkaili Kontulassa, keskustassa ja Itiksessä. Ainoastaan Itiksen pukkiin törmäsimme ja saimme napattua kuvan, mutta tänne en sitä laita. Se ei nimittäin edusta Millan kannalta.
Itiksessä oli myös muita hahmoja, mutta kaikkien kanssa emme saaneet kuvaa, koska oli hurjasti porukkaa liikkeellä ja muutkin halusivat kuvata :D

Kotiin päin tullessa Milla nukahti vaunuihin ja sain sen siirrettyä makkariin nukkumaan, koska meillä ei tässä kerrostalossa ole hissiä, joten en saa vaunuja sisään :(
Milla nukkukin melkein kolme tuntia putkeen :o
Ramppasin makkarin ovella vähän väliä ja meinasin jo herättää neidin kesken unien, mutta onneksi annoin nukkua, koska sen jälkeen hänelle maistui kunnolla ruoka! Milla nimittäin pitää välillä ruoka lakkoa eikä haluaisi millään syödä kiinteitä ruokia.
Onneksi ei nyt pariin päivään ole enään sitä tehnyt ja toivottavasti ei teekkään. 
Jaksaa neitikin paremmin kun syö hyvin!

Itiksen joulukuusi oli muuten pikkuisen eri luokkaa kuin Kontulan joulukuusi!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti