torstai 21. marraskuuta 2013

Vihdoin..

Tässä se nyt sitten on. Oma blogi, jonka perustamista olen jo pitkään harkinnut, mutta en ole saanut aikaiseksi. Kiitos siskolleni, joka potki minua asiassa eteenpäin ja kokosi minulle tämän blogin :)

Olen 20-vuotias kotiäiti, jolla on kotona vähän yli 8kk oleva pieni tyttö Milla, ympärillä pyörii myös mies, saksanpaimenkoira Taika ja 3 hamsteria. Omana henkilökohtaisena päämääränä minulla on olla mahdollisimman hyvä pikkusisko, isosisko, tytär, kummitäti, täti, ystävä, avopuoliso ja erityisesti hyvä äiti.

Tänään sain viimein itseäni niskasta kiinni ja lähdimme Millan kanssa uhmaamaan sadetta. Ulkona on pitkään ollut, joko sateista tai hirmuisen tuulista, jonka takia olemme viettänyt paljon aikaa sisällä.
Oli ulos menolla muukin tarkoitus, nimittäin piipahdimme läheisessä seurakuntatalossa olevassa perhekerhossa. Siellä oli Millalle vähän muutakin seurattavaa ja katseltavaa kuin kotona oleva äiti ja se miljoonaan kertaan pengottu lelukori!
Kerhon ja vaunu-päikkäreiden kaivettiin piparitaikina pakastimesta ja tehtiin Mummille pipareita, kun huomenna isin töiden jälkeen suunnataan äitini luokse viikonlopuksi!

Loppu ilta me leikimme ja odottelimme isiä treeneistä, joka saapuikin vasta salkkareiden jälkeen.
Mutta ehtipähän nähdä isiään vähän ennen nukkumaan menoa! Neiti on nimittäin aivan isin-tyttö!
Onneksi äitikin kelpaa välillä, ainakin silloin kun nälkä yllättää ;)

2 kommenttia: