torstai 27. maaliskuuta 2014

Ohi kiitävät päivät.

Hui, taas on jonkun verran menny aikaa et pääsin kirjottamaan asti. Oon monena iltana jo ajatellu et kirjottaisin, mutta sitten nukkumaan meneminen tuntuu paremmalta vaihtoehdolta. Millan öiset heräilyt verottaa kumminkin itseäänkin jonkun verran ja kun päivisin saa olla koko ajan liikkeessä! Mikä on kyllä ihan hyvä itseäänkin ajatellen. Milla on nyt kuitenkin alkanut nukkua suhteellisen hyvin, päästään jo melkein joka yö kolmella syötöllä ja ensimmäinen pätkä minkä neiti nukkuu on jo 6h! :o

Viime viikonloppuna oltiin siis Myllykoskella serkkujen 1- ja 4-vuotis synttäreillä! Tuli aika vähän kuvattua siellä, mutta onneksi sai muutamiin kuviin ikuistettua tämän näille pienille tärkeän päivän ja toki heidän äidilleen ja meille muille sukulaisille, jotka katsovat heidän hurjan vauhdikasta kasvua ihmetellen :) Onnea vielä Susanna ja Max!!
 
 Rakas kummityttöki on jo 4-vuotias <3
Isä ja tytär ottaa rennosti synttäreillä!

Maanantaina mä en vaan yksin kertaisesti muista, mitä me tehtiin. Mutta voisin melkein veikata, että se jäi kotipäiväksi, tiistaina kipaisimme värikylvyssä mikä meni Millan osalta jo paljon paremmin ja neiti jopa näytti joitakin innostumisen merkkejä sotkemiseen! Taideteos on kyllä vieläkin kerholla kuivumassa ja voi olla, että siinä menee jonkin aikaa ennen kuin on täysin kuiva! :D
Väreinä meillä tällä kertaa oli keltainen (mangokiisseli) ja vihreä (pinaattikiisseli).
Keskiviikkona saimme meille vieraita. Millan kaveri C kävi äitinsä kanssa meillä tutkimassa meidän leluja. Viime viikolla kun teimme vierailun heille, oli nyt vasta vierailun vuoro. Kameran pitäisi olla koko ajan näkyvillä ja käden ulottuvilla niin pystyisi räpsimään Millalle kuvia muistoksi ja itselleen tietysti myös. Meidän pikku emäntä esittikin kaikki temput ja taidot vieraille!!

Tänään me käytiin aamupäivästä kerhossa ja oltiin sen jälkeen aika paljon ulkona. Oli niin hyvä keväinen ja hyvä ilma et oli pakko olla ulkona. Kiikutki oli tullu takasin meidän läheiseen leikkipuistoon ja hiekkaleluihin Milla sai ensi kosketuksen ja se oli todella hauskaa. Neiti vaan kikatti kun äiti lapioi hiekkaa ämpäriin ja teki hiekkakakkuja. Me syötiin myös välipala ulkona ja menikin koko hedelmäsosepurkki!

4 kommenttia:

  1. Niin sitä pitää milla !!

    VastaaPoista
  2. taidat ottaa kummista mallia taiteilija mikä taiteilija...tule hyvä kakku älä tule paha kakku...

    VastaaPoista
  3. Kohta kummille tulossa taideteokset täältä suunnalta!

    VastaaPoista