tiistai 23. elokuuta 2016

Jotain pientä..

Muutamia aivan mahtavia kelejä on sattunut vielä kohdalle ja kaikki hyvät kelit on käytettävä mahdollisimman hyvin hyödyksi. (eli oltava ulkona) Ennen kuin tulee se vaihe, että saa tunkea lapsille monta kerrosta vaatteita, lapaset, pipon, kaulahuivin, villasukat ja niin edelleen. Okei huijaisin vähän, meillä on Millan kanssa jo villasukat kovassa käytössä :D
Mutta siis sadepäiviä oli muutama putkeen, joten keksimme kaikkea kivaa tekemistä sisällä. Masin nukkuessa teimme Millan kanssa "isompien" juttuja, jolloin Masi ei ollut pyörremyrskyn lailla laittamassa kaikkia uusiksi. Pelasimme hurjan paljon lautapelejä! Tytöltä löytyy uskomattoman hyvä kyky keskittyä ja pitkiä aikoja. Edellisen pelin tullessa päätökseen neiti jo viipotti hakemaan toista ja toista ja toista ja toista. :)

Legot ja junarata toimii molempien kanssa, joko rakennetaan rauhassa Millan kanssa ja suunnitellaan tuleva rata tai linna kunnolla, tai sitten leikitään molempien kanssa jolloin rakennuksesta tulee epämääräinen hökkeli :D Ja junarata pitää olla mahdollisimman lyhyt, että siinä kerkee edes hetken puksuttaa eteenpäin ennen kuin Masi päättää, että nyt on seuraavan leikin aika. Juoksu, piilo ja kikatusleikit ovatkin, sitten lasten yhteisiä ihania leikkejä, joihin ei yleensä ees päästetä äitiä mukaan :D Yllättävän hyvin ainakin vielä lapset leikkivät keskenään ja Milla ymmärtää, ettei Masi osaa yhtä hyvin kuin hän :)

1 kommentti: