keskiviikko 31. elokuuta 2016

Reipas kerholainen

Millan kerhon uusi kausi alkoi eilen ja tyttö onkin kerhosta paljon puhunut ja laskenut öitä siihen, koska se kerho taas alkaa. Ja nyt se vihdoin alkoi. Milla oli jo heti aamusta super reipas ja teki kaiken ilman kehotuksia. Lähdimme puistoon jo aikaisemmin, koska aikaa tulikin varattua liikaa ja Masikin pääsi hetkeksi leikkimään siskon kanssa ulos. 
En tiedä kumpaa jännitti enemmän taas kerhon alkaminen vaikka se onkin jo tuttua touhua, mutta kolmen kuukauden tauko oli pitkä. Kun olimme vieneet kerhorepun ja eväät paikoilleen menimme ulos kiikkumaan. (molemmat rakastavat kiikkumista) Kellon lähestyessä yhdeksää ohjaajat tulivat ulos ja neiti juoksikin innoissaan hakemaan kerholiiviään. Tässä vaiheessa tiesin, että äitiä jännitti enemmän, kuinka ensimmäinen kerhopäivä sujuu. Liivit saatuaan sain vielä halin, jonka jälkeen tuiman kehotuksen mennä kotiin Masin kanssa :D Masi ei pitänyt ajatuksesta, vaan olisi halunnut jäädä siskon seuraan, mutta onneksi rauhottui lopulta nopeasti :)
Kotona leikimme Masin kanssa legoilla ja ajelimme pikkuautoilla. Masi piti kyllä huolen, että äiti leikki mukana koko ajan. Kun tuli aika hakea sisko kerhosta Masi kiiruhti hakemaan kengät. Puimme päälle ja pikkumies käveli suoraan kerholle, vaikka kaikkea mielenkiintoista oli matkan varrella. Olimme hiukan ajoissa ja mennessä sisälle Masi kuikuili missä Milla mahtoi olla. Lopulta Milla tulikin kerholaisten omasta huoneesta. Ja voi sitä iloa mikä Masilla oli siinä vaiheessa, kun näki Millan. Äidilläkin tuli melkein tippa linssiin :D Masi juoksi ihan täysiä (tai niin kovaa kun pääsee) halaamaan siskoa, eikä se jäänyt yhteen haliin ja lopulta siskoa vedettiinkin jo mekosta ulos kerhosta. Ulkonakin vielä kotimatkalla käytiin halaamassa Millaa monesti. Saa nähdä kuinka huomenna Masi antaa Millan jäädä kerhoon.
Taas alkaa uusi kerhovihko täyttyä tarroilla :)

1 kommentti:

  1. oi masikin haluais kerhoo jo...kyllä niillä on mahtava sisarrus suhde!! ompas hieno alku kuvakin<3

    VastaaPoista