maanantai 29. elokuuta 2016

Kuvailuja ja viikonloppu

Toissa sunnuntaina kuvailtiin ja paljon! Puolet niistä lähti suoraan poisto listalle, koska olivat heilahtaneita tai niissä ei näkynyt ollenkaan lapsia, mitä siis oli tarkotus kuvata :D Onneksi joukkoon eksyi myös muutama ihana ja onnistunut kuva. Masi oli vähän hankalampi tapaus, kun oli tarkoitus saada yhteinen kuva, mutta eihän tuo pieni mies halunnut pysyä aloillaan, eikä muutenkaan tykännyt olla aloillaan. 
 
Viime viikonlopun vietimmekin taas Vaarilla ja tällä kertaa viikonloppu olikin erilainen, koska emme päässeet käymään serkkujen luona heidän ollessaan kipeitä. Joka kerta Vaarilla ollessa on ihana katsoa, kuinka lapset tykkäävät olla muiden kanssa, jolloin äitiä ei huomata ollenkaan. Masikin oppi vaarin kanssa tietyt leikit, johon äiti ei kelvannut vaikka kuinka yritti. Ja ihan kaikkia leikkejä, joita he leikkivät Vaarin kanssa äiti ei suostu ees leikkimään (pelottaa liikaa) :D
 Sunnuntaina ajoimme kotiin mummolan kautta, jossa tarjottiin kakkukahvit pikkusiskojeni synttäreiden kunniaksi. Oli taas hyvät tarjottavat, iso kiitos Mummolle herkuista.
Nyt taas alkoi arki ja keskiviikkona Milla pääsee aloittamaan taas kerhon :)

1 kommentti: