maanantai 19. maaliskuuta 2018

M x 3



Minni 11 viikkoa

Tuo meidän pieni tuhisija. Niin pieni vielä, mutta jo niin paljon kasvanut pikkuinen. Minni on todella rauhallinen vauva, suloinen ja niin hymyileväinen tapaus. Toistaiseksi vielä mennään täysimetyksellä ja pikku neiti kasvaa sillä hyvin. Minni rakastaa suihkua, mutta kylvyt eivät ole kivoja. Hän on löytänyt kätensä ja maistelee niitä irvistellen. Minni myös tarttuu asioihin, mitkä ovat sopivan lähellä käsiä. Iltaisin isosisaruksien mennessä nukkumaan Minni pitää äidille seuraa niin kauan kunnes äitikin menee nukkumaan.




Masi 3v

Kolmevuotias Masi on edelleen täysin automies, tykkää autoista, rekoista, traktoreista, kauhakuormaajista, nostureista... kaikista mahdollista ajoneuvoista ja työkoneista. Masi on reipas ja touhukas poika, joka on höystetty tulisella itsepäisyydellä. Masi tykkää musiikista ja lumikasoista. Piirtäminen ja taikahiekka on pikkumiehelle mieluisaa rauhottavaa puuhaa. Äidin auttaminen kotihommissa on mukavaa, tiskikoneen sekä pesukoneen tyhjentäminen ja täyttäminen. Ruuan teon katsominen ja siinä auttaminen on kanssa pikkumiehen mieleen.




Milla 5v

Viisivuotias Milla, meidän pitkä hiuksinen prinsessa. Tykkää värittää, askarrella, piirtää, tehdä sanahakuja, tehtäviä ja palapelejä. Tämä meidän isompi neiti osaa kanssa olla itsepäinen, mutta kuitenkin todella huolehtiva ja rakastava isosisko. Milla hallitsee hyvin kirjaimet ja numerot. Tuttujen sanojen kirjoittaminen sujuu huvin ja näkömuisti on todella hyvä. Plussa laskut alle 10 sujuu hyvin ja suurempia laskuja on kova kiinnostus harjoitella. Keskittymiskyky on hyvä, jos tekeminen on mielenkiintoista, muuten neiti on kokoajan pomppimassa ja hytkymässä. Hän on meidän pikkuaikuinen.




1 kommentti:

  1. voi ei ihania kuvia taas...ja nuo ihanat kuvattavat<3

    VastaaPoista