keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

5.3.2014!

Tänä aamuna sainkin aamulla jäädä "nukkumaan", kun Milla heräsi. Isi nousi neidin kanssa ja käski minun levätä vielä. Eihän siinä pysty nukkumana kun Milla huutelee toisesta huoneesta :D Mutta ei se haitannut, lepäsin kuitenkin pyynnöstä ja sainkin sitten aamupalan sänkyyn, jonka kuitenkin siirryin syömään keittiöön Millan ja isin kera! Lahjakin oli odottamassa pöydällä, vaikka sovimme ettei lahjoja osteta toisille.

Aamupalan jälkeen alettiin valmistautua Millan 1-vuotis neuvolaan. Neuvolassa Milla saikin 3 rokotetta ja häneltä otettiin hemoglobiini. Rohkeasti neiti leikki siinä lattialla sen aikaa kun keskustelimme neuvolatädin kanssa. Itku tulikin siinä vaiheessa kun oli rokotteiden aika, äidiltä sekä tyttäreltä! Onneksi oli isi mukana!!! Neuvolan jälkeen Milla nukku pitkät päikkärit kotona, mikä oli odotettavissa rokotuksien jälkeen. 

Iltapäivällä Millalla ja isillä oli lisää yllätyksiä. Isi teki kakun, jota herkuttelimme heti, kun isi oli saanut sen valmiiksi. Tosi paljon vaivaa isillä menikin kakun tekemiseen, mutta kyllä siintä tuli hieno! Ihanat olivat ostaneet minua varten oikein muumilautasetkin!
Illemmalla isi teki vielä herkkuruokaa, kermaperunoita ja kalaa lisukkeineen.
Ei voi kun kehua näitä kahta ihanaa :)

Kiitos Milla ja Isi♥♥♥

4 kommenttia: