sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

?!?

Tää viikko onkin mennyt ihan hurjan nopeesti.. Milla on tykännyt hurjasti leikkiä saamillaan lahjoilla! Ja tykkää varmasti vielä pitkään tutkia niitä. Kokosin Millan lahjat tähän vielä kuvina :)

Tällä viikolla Milla oppi juomaan nokkamukista! Neiti pääsi pitkästä aikaa kiikkumaan. Sehän onkin vasta mukavaa puuhaa neidin mielestä ja sitä tehdään niin pitkään, kun äiti jaksaa kiikuttaa! Käytiin me myös perinteisesti kerhossa ja torstaina kerhossa oli kerhokuvaus. Arvelin, että Milla vierastaisi niin paljon kuvaajaa, ettei saataisiin minkäänlaista kuvaa, mutta ei! Ei kyllä hymykuvaa tullut, mutta ei itkettykkään!! Parin viikon päästä sitten näkee millaisen ilmeen kuvaaja sai tallennettua kameralle.
Perjantaina kävimme Millan kaverin C:n ja hänen äitinsä kanssa ihan ytimessä. Olisimme menneet Millan kanssa hakemaan Elisa Studiolta Robinin nimmarin, mutta jonojen ollessa huimat päätimme jättää sen väliin. Kävimme kahvilla ja lähdimmekin metrolla takasin päin. Me jäimme pois Itiksessä, (C jatkoi matkaa äitinsä kanssa heidän kotiinsa) Isi nimittäin tuli suoraan töistä itikseen ja kävimme ostamassa lahjan Millan pikkuserkulle ristiäislahjan. Lauantaina pikkuneiti sai nimekseen Mila! :) Ristiäisten jälkeen kävimme Ukilla kylässä, jossa Milla tykkää kiivetä rappusia ylös ja suurinosa ajasta, kun neiti oli hereillä Ukilla niin siellä rappusissa roikuttiin! :D

Tänään isi teki meille aamulla lettuja ja itse kokeilin ensimmäistä kertaa ikinä tehdä mustikkapiirakan pellille ja se jopa onnistui. Isot kiitokset Ukille mustikoista!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti