sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Millan 1-vuotis synttärit!

Koko loppuviikko menikin siihen kun järjestelin ja valmistelin Millan lauantaisia 1-vuotis synttärijuhlia. Pikkunenhan täyttää 1, vasta virallisesti 11 päivä tiistaina, mutta oli helpompi pitää synttärit viikonloppuna kun arkipäivänä. Pääsivät kaikki minunkin sukulaiseni kauempaa juhlistamaan Millaa.

Lauantai aamusta alkoikin kauhea touhotus ja stressi pukkasi päälle.. Ahisti ja oli kauhea kiire. Oli ruoka tekemättä, osa tarjottavista oli tekemättä tai puoliksi vain tehty. Kaikki piti saada tarjolle. Kaikki oli vielä kesken, kun ensimmäiset vieraat tulivat, mutta onneksi he auttoivat meitä, että saimme synttärit kasaan ja tarjottavat pöytään!

Meillä kävi mukavasti vieraita ja Millakaan ei ujostellut niin paljon kuin olisin luullut. Ajattelin että neiti olisi koko ajan sylissä, mutta ei. Vähän väliä ITSE sain katsoa missä neiti oli. Monen monta kertaa sain kysyä, että missä Milla, mutta aina neiti oli löytänyt itselleen leikkikaverin tai sylin missä oli hyvä olla. Huolehdin siis aivan turhaan.

Tarjottavia oli paljon, mutta ne loppujen lopuksi menivät aika hyvin kaupaksi. Osan kyllä jo alunperinkin jätin laittamatta tarjolle. Lahjoista Milla ei itse oikein välittänyt. Rusetit ja paperit olivat kivempiä, mutta siinä vaiheessa kun lahjat oli äitin ja isin avustuksella avattu, löytyi paljon mieleistä neidillä. Kaikki olivat kivoja ja jokaista tutkittiin päivän aikana omalla vuorollaan. Milla saikin aivan ihania lahjoja!!

Kiitos vielä kaikille vieraille lahjoista ja että tulivat paikalle juhlistamaan meille tärkeää pikkuneitimme ensimmäistä syntymäpäivää!

 "Isi tässä on vielä 98 ilmapalloa puhaltamatta!"
Ovikoriste :)

Lahjojen avausta!
Alkuhetken kiinnostusta lahjoihin.
 Mummin ja Serkku tyttöjen tekemät aivan ihanat kortit!
 Kynttilän puhallus isin ja ankan auttamana :)
 
Synttärisankari
 Ihana Max♥♥
 Henna♥♥
 Murut♥♥
Serkukset leikkimässä ja täti vahtimassa

4 kommenttia:

  1. Ihanat synttärit oli ja kiva oli käydä!! :) Hyviä kuvia!! ♡

    VastaaPoista
  2. oi miten ihana päivä ja ihania muisto kuviakin jäi millalle...<3

    VastaaPoista