torstai 16. lokakuuta 2014

Lentosuukkoja!

Mikä sen ihanampaa ku oma tytär lähettää lentosuukkoja illalla menessään isin kanssa nukkumaan.
Painaan pienen kätensä huuliansa vasten ja puhaltaa, tämä tarkoittaa lentosuukkoa! Ei voi olla suloisempaa!! Niin pieni, mutta kuitenkin niin suuri ja ihmeellinen.
Uuden ihmeellisen lapsen tuloon on enään vajaa kolme kuukautta. Mutta kyllä sitä on odotettukkin. Maanantaina onkin pitkästä aikaa neuvola. Millalla seuraava neuvola onkin vasta kaksi vuotiaana, mutta saamme nähdä mukavaa neuvolantätiä uuden vauvan ansiosta.
Maanantaina saamme myös Mummon kylään, tätien kera! Mutta siitä lisää myöhemmin :)
Viikko on mennyt aika joutuisasti, siivoillessa asuntoa ja heittämällä kaikkea turhaa roinaa roskiin! Olen myös innostunut leipomaan, eikä Millakaan ole vielä kertaakaan sanonut ettei haluaisi sekoittaa tai laittaa leivonta-aineita kulhoon! ;) Sunnuntaina leivoin mustikkapiirakan, sekä mokkapalaa! (Isin äidin ohjeella, joten ei ihme, että maistuu isille sekä tyttärelle.) Tänään kun Milla päätti herätä aikaisin, teimme isin lähdettyä töihin mangokakun hyytymään jääkaappiin. Jotain hyvää leivottavaa olisi vielä keksittävä, jotta voimme tarjoilla Mummollekkin Millan tekemiä herkkuja! :)
Viikonloppu suunnitelmissa olisi ostaa Millalle toppapuku, koska ilmat ovat jo hyvin viileitä. Enkä enempää kerrastoja pysty neidille pukemaan!

1 kommentti:

  1. Voi että..Olet suloinen..Onneksi nähdään maanantaina.

    VastaaPoista