lauantai 18. lokakuuta 2014

Mahtava maanantai!

Ihana viikonaloitus! Aamulla oli aika tulevan vauvan neuvolaan. Pääsimme kerrankin koko perheen voimin neuvolaan, koska isillä oli vapaapäivä. Vauvalla on masussa kaikki hyvin, vaikka hän ei meinannut antaa kunnolla kuunnella sydänääniä.

Kotiin tultuamme söimme ja aloimme odottelemaan mummoa ja tätejä! Saimme myös yhden pikkuisen extra vieraan♡ Kummityttöni tuli myös kylään!

Koko porukan kanssa lähdimmekin shoppailemaan Helsingin keskustaan, jossa vietimme mukavan päivän yhdessä! Milla oli aivan haljeta onnesta, kun Mummo tuli kyläilemään ja eivät täditkään jääneet sen vähemmälle arvolle. Ja näillä kahdella tuntui olevan joku ihmeellinen yhteys toisiinsa. Aina kun kummityttöni nauroi, oli Millankin naurettava :) Koko ajan pitelivät toisia kädestä kiinni ja halailivatkin.

Vieraiden lähtiessä kotiin päin Millalle iski pieni harmitus. Hän olisi niin kovasti halunnut, että vieraat olisivat olleet pidempään tai edes päästä mukaan. Onneksi äiti ja isi kelpasivat kuitenkin iltaseuraksi. Milla olikin aika väsynyt, kun ei nukkunut päikkäreitä kun vähän yli puoli tuntia. Hyvin kuitenkin jaksoi koko päivän!

Oikein iso kiitos vielä Mummolle, tädeille ja tietysti ihanalle kummitytölleni♡

2 kommenttia:

  1. Hyvä et oli mukava päivä! Uskallan uudemmankin kerran Susannan antaa mukaan, kun ei kiukutteluksi mennyt! ;)

    VastaaPoista
  2. ihana päivä ja uudestaan otetaan pian<3

    VastaaPoista