sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Isänpäivä 2014!

Eilen kävimme aamusta uimassa ja vietimmekin siellä ihan mukavasti aikaa. Milla rakastaa uimista ja tykkäsi hurjasti olla siellä. Vaikka lastenallas oli varattu vauvauinneille ja muut altaat olivat vähän liian viileitä saimme ajan kulumaan hyvin porealtaassa. Päikkäreiden jälkeen siivosimme taas rutkasti! Isihän taas suurimman työn teki, mutta olimme Millan kanssa kovasti apuna ja tukena :) Olkkari sai taas vähän uutta ilmettä ja vauvalle sain tyhjennyttyä yhden kaapin mihin saa laitettua vaatteet! Kakkupohjia tuli tehtyä kaksin kappalein ja kumpaankaan en ollut itse tyytyväinen, mutta Millan kanssa kuorrutettiin pohja piiloon tänään aamulla ja Milla pääsi auttamaan äitiä koristeluissa.
Tässä lopputulos:
Annoimme isin jopa nukkua aamulla pidempään, teimme kakun valmiiksi ja keitimme kahvit. Sitten menimmekin lahjojen kera herättämään isin. Milla oli suurena apuna avaamassa isin lahjaa! Aamupäivällä kävimme puistossa ja vietimme aikaa perheen kesken, päikkäreiden jälkeen käväisimme viemässä ukille kortin ja syömässä herkkuja sielläkin!
Vauvakin aloitti jo viideltä aamulla Isänpäivän juhlimisen, tietysti juuri silloin, kun Milla on päättänyt nukkua pidempään. Koko viikonlopun äidin iso tyttö onkin nukkunut noin kahdeksaan. Saa nähdä jatkuuko neidin pitempään nukkumiset myös arkena vai onko tämä vain viikonlopun herkkua?! Masu-asukki on kyllä muutenkin todella aktiivinen tapaus!! Huomenna tulee täyteen rv 32!!!

Iloista Isänpäivää kaikille isille!

2 kommenttia: