perjantai 7. marraskuuta 2014

Nopea viikko :o

Leivontaa leivontaa! Tehtii Millan kanssa pursotettavia murokeksejä, jotka dipattiin paistamisen jälkeen suklaasee ja koristeltiin. Tuli muuten todella hyviä!! Ollaan molemmat ihan koukussa appelsiinikiisseliin, mutta teimmekin vaihteeksi ananaskiisseliä, joka ei yllätys yllätys maistunutkaan Millalle.
Millan tekemä pipari erottuu hyvin joukosta :)
Viikko on mennyt todella nopeasti ainakin meillä! Olemme käyneet paljon kerhoissa, olleet ulkona, nauttineet pienestä määrästä lunta, kävelleet vesisateessa, odottaneet isiä kotiin ja leikkineet paljon ja ottaneet ilolla vastaan, joka ikisen potkun ja liikkeen, jonka vauva on meille antanut. 
Milla pääsi kokeilemaan uusia talvikenkiään, aluksi neiti kävelikin kuin pieni ankka, mutta nopeasti tottui uusiin kenkiin ja taas oli vauhtia pikkuisen neidin menossa. 
Perjantaina isillä oli vapaapäivä kellarin siivousta varten. Aamulla kävimme ensin koko perheen voimin kerholla tekemässä Ukille isänpäiväkortin ja päikkäreiden jälkeen isi saikin siivottua kellarin oikein kunnollisesti! Hyvä ISI! 
(ehkä asuntokin alkaa pikkuhiljaa muotoutua uuteen muotoonsa ja odottaa vauvan tuloa.)

4 kommenttia:

  1. voi miten kivaa olette taas puuhaillet...mummilassa britatorttu tehty isäinpäiväksi ja joulutorttuja vadelmahillolla...

    VastaaPoista