tiistai 18. marraskuuta 2014

Liikuntahulinat ja toimintaa.

Lauantai iltana meille tuli yökylään Millan serkkuja kolme kappaletta! Milla olikin siintä aivan innoissaan ja ei olisi millään halunnut käydä nukkumaan, vaan peuhata heidän kanssaan. Yöunetkin meni sit vähän pipariks, mut eipä yks yö haittaa. 
Sunnuntaina herätessä me lähdimme liikuntamyllyn liikuntahulinoille ja Ukki ottikin kaikki serkut kyytiin ja jatkoimme perheen kanssa matkaa kirkolle. Tarkoitus oli perhemessun jälkeen mennä kokeilemaan saippuan tekoa ja tapaamaan nukkumattia, mutta meidän pikku neiti päättikin nukahtaa messun loppupuolella, joten päätimme lähteä kotiin. (Taisi olla viimeinen kerta, kun osallistumme perhemessuun :D) Loppupäivä menikin sitten yllättävän rauhallisissa merkeissä kotona, kävimme tietty myös kaupassa ja hakemassa isille perinteisen sunnuntai pizzan! Päätin myös kokeilla yhtä muffinsi reseptiä ja lopputulokseen muffineista olin tyytyväinen, koristeluun en niinkään :D
Maanantaina neuvolatäti soittikin juuri, kun Milla oli kerhosta saavuttuamme mennyt päikkäreille ja ilmoitti, että aika ultraan tulisi lähiaikoina. Varmistaaksemme, että vauva on kasvanut hyvin. Milla nukkui päikkäreitä vaan puolituntia, mutta silti jaksoi hyvin Hoplopissa juoksennella ja telmiä! Kävelimme Hoploppiin johon isi saapuikin suoraan töistä tullessaan ja pääsimme autolla kotiin, että ehdimme tehdä hyvin iltapuuhat!

Tänään perhekerhon jälkeen sainkin puhelun, että seuranta ultra aika olisi tiistaina. Onneksi isi sai siihen vapaa päivän ja luultavasti saamme Millallekkin mieluisan hoitajan, joten isikin pääsee näkemään vauvan! :)

"Naurat ja taputat käsiäsi
hymyilet ja siristät silmiäsi. Minä olen sinun äitisi, minä. Sinä minun lapseni, juuri sinä."

1 kommentti:

  1. taas mummin ilopilleri siellä vauhdissa....kivoja kuvia ja herkullisia leipomuksia <3

    VastaaPoista