perjantai 14. marraskuuta 2014

Jälleen saunaan!

Milla on koko viikon ajan aamusin heränny 8-8.30 välissä. Toki neiti on menny vähän myöhemmin nukkumaan kuin yleensä, mut on se vaan hassua ku rytmi vaihtuu noin yhtäkkiä. Vielä viime viikolla me herättiin 6-7 välissä! (Paitsi perjantaina! Neiti taisi tietää, että on vauvan neuvola 9.30 ja pitää keretä syömäänkin sitä ennen..)
Keskiviikkona kävimme vielä pulikoimassa Itiksen uimahallissa. Millasta on kuoriutunut aivan huikea vesipeto! :) Pakko siis käydä vielä, kun voidaan! Leipominen on tällä viikolla jäänyt, mutta ajatuksia siitä mitä haluaisin tehdä on kyllä hurjasti! Nyt on vaan vielä joulukorttien teko tässä samalla, sekä pikkusiskoille jonkun näköstä joulukalenteria, jos vaan kerkeän tekemään. Varokaahan vain! ;) 
Tänään oli siis vauvan neuvola ja olikin ihanaa taas päästä kuuntelemaan sydänääniä, vaikka tiesin vauvalla olevan kaikki hyvin, sen verran rivakasti se mahassa potkii ja möyrii. Sf-mitta ei ollut kasvanut, mut neuvolatätikin tunsi vauvan kuitenkin kasvaneen. Verrattiin Millan aikaisiin mittoihin niin olivat aivan samat! Nyt sitten neuvolatäti kysyy lääkäriltä mielipidettä, mennäänkö kasvun seuranta ultraan vai ei.. Sieltä soittoa siis odotellessa. Milla oli todella nätisti, kun kuuntelimme vauvan sydänäänet, eikä tainnut pelätä tällä kertaa ollenkaa. Näytti vaan kovasti mahaani ja sanoi vauva vauva. Ja nauroivat neuvolantädin kanssa yhdessä minun navalleni, joka on kääntynyt ihan väärinpäin :D

Pääsimme tänään myös saunaan pitkästä aikaa. Remontti on siis valmis! Tai oikeastaan olisi ollut jo viime viikolla, mutta eipä meille muistettu ilmoittaa :( En tiedä olisiko nytkään ilmoitettu, ellen itse olisi kysellyt saunan remontin valmistumista. Onneksi nyt kuitenkin pääsimme saunaan, oli kyllä paremmat löylyt, kun aikaisemmin. Millakin käveli reippaasti tietäen minne olemme menossa ja mitä tulee tapahtumaan. 

Pikkuneidin lempiherkku taitaa tällä hetkellä olla rusinat, joita pitää muistaa ostaa lisää! Myös muumeja muistetaan syöttää kovasti :) 

1 kommentti:

  1. pullaposki milla...syö rusinoita talvisin ja mansikoita kesäisin.
    ilopilleri on,
    aivan verraton.
    kuvia saa ihailla mummi
    ja myös kummi...

    VastaaPoista