keskiviikko 18. tammikuuta 2017

2v neuvola!

Maanantaina olimme kotona, koska meidän piti odottaa tilaamieni pakettien saapumista. Meillä ei siis ollut mahdollisuutta lähteä kovinkaan pitkälle, joten pidimme kotipäivän :)
Niiden pakettien takia menetinkin hermot monesti maanantai iltana :) Mutta nyt ne on kasassa ja käytössä tai ainakin melkein, yhtä pientä reklamaatiota lukuunottamatta. Uutta osaa odotellessa, että saadaan koko ruokailuryhmä käyttöön. Ihan ITSE kokosin, joten varokaa vieraat :D Isot pahvilaatikot olivat taas todella mielenkiintoisia!



Tiistaina oli Masin neuvola. Poika on kehittynyt mallikkaasti ja menee omilla käyrillään oikein hyvin. Ainut pieni notkahdus on Masin pituuskasvussa, johon sainkin jo aikaisemmin varoituksen. Masin kortesonilääkitys voi hidastaa pituuskasvua, mutta luultavasti tasaantuu ajan myötä.

Niin reippaasti molemmat kokosivat tornia pyynnöstä ja näyttelivät kirjasta kuvia ja kertoivat asioita mitä kysyttiin. Palloakin Masi lopulta suostui potkaisemaan oikein kunnon voimalla!
"Reipas ja touhukas poika" kirjoitti täti neuvolakorttiin, ja tuon voin allekirjottaa kyllä ihan täysin :)
Iltapäivällä leikimme ulkona ja kävimme kaupassa.
Päivän muiden asioiden hoito ei sujunut ollenkaan mallikkaasti, tuntui että kaikki mitkä voisivat mennä pieleen niin meni :D



Tänään viikkoa rytmittämässä olikin taas Millan kerhopäivä, josta hakiessani neidille senkun sateli kehuja ohjaajilta :) Kerhon jälkeen tulimme kotiin syömään ja laitoimme Masin päikkäreille. Jonka jälkeen lähdimme käymään Millan kanssa pankkiasioilla.



 Huomenna Milla pääsee kerhoon ja sillä aikaa Masin kanssa hoidetaan lisää asioita kuntoon :)

1 kommentti:

  1. okei..on kokemusta noista tuoleista keittiössä..heh!! touhua riittää sulla joka päivälle....

    VastaaPoista