keskiviikko 4. joulukuuta 2013

20 yötä jouluun..

20 yötä jouluun! Herran jestas, kun aika menee nopeesti!

Me ollaan päivät leikitty, sotkettu, siivottu, syöty, nukuttu yhteisiä päikkäreitä, naurettu, hymyilty, naristu, odoteltu isiä kotiin, käyty kaupassa, kaikkea mitä nyt kuulukin normaaliin arkeen ja jos siihen lisää vielä pienen lapsen! :)

Toki olemme myös avanneet joulukalenterit!  Millallakin on aivan oma kalenteri minkä ostin jo heti kun kalentereita alkoi tulemaan kauppaan ja olihan se ostettava itselleenkin kalenteri, koska se suklaa on vaan niin hyvää!


Ulos me ei olla kunnolla päästy ilmojen takia ja toinen syy on, että neiti aina nukahtaa syliini enkä raaski herättää häntä pukemalla paksuihin ulkovaatteisiin.
Sunnuntaina me käytiin kaupoilla ja tehtiin isin isänpäivälahja vohveliraudalle vohveleita. Kovat oli odotukset, mutta ei kyllä ihan odotuksia täyttäneet. Johtuen ehkä ohjeesta tai siitä, ettei ollut jäätelöä pakkasessa kaveriksi :D

Kävimme maanantaina myös ostamassa Millalle seuraavan turvaistuimen autoon, kun kaukalo alkaa jäädä jo pieneksi!
Isi halusi valita istuimen ja värin!

Tänään meillä onkin taas vauvauinti, johon me kaikki olemme innoissamme menossa, sitä enne kerkesin vähän siivota kotia ja vihdoin paketoida muutaman joululahjan! Tilaamani joulukortitkin tulivat tänään ja ne pitäisi ehtiä kirjoittaa ja ostaa niihin postimerkit. Joululaatikotkin odottavat avaamattomana huoneen nurkassa, jotta saadaan tehtyä kunnon joulusiivous ennen kun laitetaan joulukoristeita/-kuusta esille!

Tää meidän ihanan aurinkoinen tyttö on vaan niin ihana, vaikka se onkin nyt tässä pari päivää narissut vähän normaalia enemmän, mutta se johtunee seuraavasta tulevasta hampaasta! Tai ainakin toivon, että se johtuu siitä eikä mistään muusta. Viime yötkin on mennyt vähän huonommin kuin normaalisti, mutta toivottavasti menee pian ohi!

Siellä se ensimmäinen hammas pilkottaa <3

Jos telkkari on päällä Millan syödessä ja joku telkkarissa heilauttaa kättä, niin Milla vilkuttaa aina takaisin <3
Nyt pakkaamaan uimakamppeet valmiiksi ja isiä odotellessa vielä pientä siivousta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti