maanantai 9. joulukuuta 2013

Viikonloppu itiksessä!

Lauantaina me saatiin ostettua Millalle puuttuvat jouluvaatteet :) Jälleen siis käytiin itiksessä.
Itis reissun jälkeen tultiin kotiin hetkeksi ja ulkoiltiin. Iltapäivällä lähdimme käymään koko perhe pikkujouluissa ja katsomassa Millan kummitätiä. Olin tosi yllättynyt ja ylpee Millasta ettei vierastanut kummitätiä. Sylissäkin sai pidellä meidän pienokaista. Siellä oli myös eräs toinen täti, jonka syliin Milla oikein hinkui, johtuneenko hänen päällään olleesta kimallepaidasta vai mistä. Mutta aikaisemmin tämä meidän neiti on kaihtanut vieraita, mutta ei tänään ja hyvä niin :)
Milla siis edusti meidän perhettä pikkujouluissa täydellisesti! Saatiin pikkujouluissa myös isin hyvän ystävän tekemää ruokaa, joka oli todella hyvää. Ensimmäisiä jouluruokia tänä vuonna!

Sunnuntaina käytiin kiertämässä Vuosaaren joulupolku, joka ei menny niin hyvin kun aluksi luultiin! Mutta tulipahan sekin kierrettyä, vaikkakin vähän oli kylmä ilma ja Milla ei niin iloisella tuulella.
Ulkoiltua ainakin tuli! Eikä oltu muuten ainoat ketkä ajattelivat kiertää joulupolun.

Joulupolun jälkeen menimme itikseen, josta mukaan tarttui jälleen mukaan pari joululahjaa. Alkaa onneksi pikkuhiljaa olla kasassa kaikki! Oltiin itiksessä aika kauan, kun odoteltiin myös sitterin ostajaa, jonka oli tarkoitus tulla hakemaan myymäni sitteri ja loppujen lopuksi kyllähän sieltä saapuikin. Kotiin tulimme Prisman ja Subwayn kautta!

Saimme meillekkin vihdoin pikkuisen lunta! Muualla sitä onkin jo paljon enemmän.
Viikonloppuna menemmä serkkutytön 2-vuotis synttäreille, jossa on kuulemma jo paljon lunta, toivotaan ettei kerkeä sulaa pois ennen ku me ehdimme sinne.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti