tiistai 31. joulukuuta 2013

Millan lemppareita.

Taas kerran käytiin eilen Millan kanssa lääkärissä... Ja ihan turhaan. Pakko sanoa, että ei ollut mitään apua. Lääkäri ei kuunnellut edes keuhkoja saatikka kattonut korvia tai kurkkua. Totesi vaan, että jos jatkuu nii tulkaa uudestaan. Ja johan me ollaan menty jo kaksi kertaa uudestaan... Turha reissu...
Luulis et pienelle lapselle ois jotain helpotusta, kun toinen ei syö olleenkaan kun rintamaitoa ja antaa ulos enemmän kun syö. Neitihän laihtuu! Ja kun yöunia ei nukuta ollaan kärttyisiä ja yskitään niin, että äidilläkin tekee pahaa! :( Toivotaan, että pikkunen olisi nyt oikeasti paranemaan päin! Päästäisiin alottamaan uusivuosi suht terveenä.

Ajattelin koota tänne Millan lemppariasioita, jotta ei olisi pelkkää negatiivistä kerrottavaa :)
Millan ihan lemppari palapeli, tykkää purkaa ja laitella paloja takasin laatikkoon. Ja kun äiti rupee kokoomaan palapeliä sitä on kiva purkaa toisesta päästä samaan tahtiin, kun äiti kasaa! :D
Isin ostama nuppipalapeli, näppäryysharjottelua ja todella hienosti Milla osaakin ottaa palat pois, jonka jälkeen äitin on laitettava palat takaisin, jotta ne voi ottaa uudestaan irti!
Ja tähän pöllöön Millalla on viharakkaus-suhde. Milla ite halusi tämän pöllön Tigeristä, kanto sitä koko matkan kassalle asti ja vielä itis-kierroksen ajan myös. Kotona kun näyttää tätä pöllöä, Milla puistattaa ensin, mutta sitten halaa ja ravistelee. :)
Kummin ostamaa rumpua jaksetaan paukuttaa vaikka kuinka ja tämä saa takuu varmasti hymyn huulille.
Tätä kirjaa äiti on saanu lukea monta monta kertaa ja tämän Milla jaksaa kuunnella alusta loppuun ja kun kirja menee kiinni se pitää aloittaa alusta. Hyvä ruokakirja (:
Pillit! Ne on hyvä antaa, jos tarvii itse tehdä jotain mitä ei pysty Milla sylissä tehdä. Niitä jaksetaan ottaa pois muovilootasta ja levitellä pitkin lattioita.
Nää kaks Netta-tädin tekemään koristetta on ihan ykkösiä Millalle ja niistä on tullu Millan ja isin yhteinen juttu. Aina aamulla, jos isi ei mee töihin pupu ja kisu käydään rapsuttamassa hereille tai sit jos tulee paha mieli käydään katsomassa pupua ja kisua ja hakemassa niiltä isin kanssa lohdutusta!

Millan lemppareita löytyisi paljon lisää, mutta tässä tällä hetkellä tärkeät lelut/asiat :) Nyt pienen Robinin kuunteluhetken (jotta äiti saa kirjotettua blogin loppuun) jälkeen lähdemme käymään ukilla ja kaupoilla hakemassa vähän vaippoja ja ruokaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti