perjantai 27. joulukuuta 2013

MILLA KONTTAA!

Saimme isin luoksemme lopulta puoli 8 aikaa illalla! <3

Jouluaatto oli tarkoitus kuvata, jotta Millalle olisi jäänyt kiva muisto siitä, mutta se sitten unohtui siinä hulinassa. Muutamia kuvia tuli onneksi kyllä otettua. Piti ottaa myös perhepotretti, mutta sekin jäi valitettavsasti sille ajatuksen tasolle.

Jouluaatto aamu alkoi joulupuuron syömisellä, jonka manteli meni perinteisesti isäpuolelleni.
Aamupäivällä kävimme saunassa, jonka jälkeen söimme hyvin ja joimme kahvit päälle kakkujen kera. Joulupöytä oli jälleen kerran todella koreana ja syötävää riitti! Kinkkujakin oli tänä jouluja kaksi. Toinen tuli isin mukana palvaus reissulta ja toinen oli perinteisesti uunissa paistettu.
Neljän aikoihin joku kolkuttelikin jo ovelle :o Pukki kerkesi tänä vuonna Mummilaan!
Milla istui koko joulupukin vierailun ajan sylissä pukkia ihmetellen. (Osaksi varmasti päikkäreiden takia, jotka oli nukuttu juuri ennen kun pukki tuli) Lahjoja olikin mielin määrin, vaikka puhe oli muutamista lahjoista...

Joulupukkia katsottiin vähän varautuen..
Milla jaksoi hienosti tutkia lahjoja viimeiseen lahjaan asti. Millan joululahjoista teen ihan oman postauksen, koska muuten tähän tulisi ihan julmetusti kuvia. Siinä tutkaillessani Millan lahjoja ja availlessani omia, Milla antoi minulle parhaimman lahjani! Neiti nimittäin lähti konttaamaan Mummin luota luokseni! <3 Se oli ehdottomasti paras joululahjani.
 Yöllä Millaan nousi taas kuume, joten lähdimme seuraavana päivänä kotia kohti ja kävimme varmuuden vuoksi lasten klinikalla tarkistuttamassa neidin. Silmätulehdukseen määrättiin silmätippoja ja paljon kuumelääkettä, mutta antibioottiin ei kuulemma ollut tarvetta.

Silmä alkaa olla jo pikkuisen parempi, mutta kurkku rohisee vielä jonkun verran, etenkin öisin. Loppuvuoden suunnitelmat ovat vielä auki, tärkeintä on nyt saada Milla kuntoon!

Millan kaveri ja minulle todella rakas Siru-hauva <3
Joulunprinsessa! <3

2 kommenttia: