keskiviikko 5. helmikuuta 2014

I love Taika♥♥

Tänään oli pakko viedä Taika eläinlääkäriin, koska se on nyt sunnuntaista asti linkannu jalkaansa. Oikeestaan soitin jo eilen eläinlääkäriin, mut eiliselle ei ollu ilta-aikoja enään ollenkaan jäljellä.
Tänään meillä oli sitten aika 17.15
Yritin ennen tuota aikaa etsiskellä Taikan papereita, niin eihän niitä silloin tietenkään löydy kun niitä tarvitaan. Muisti kuva on että olen sanonut "laitan nää Taikan paperit kaikki samaan paikkaan et ne sitten löytyy." Nyt kun niitä tarvii niin eihän niitä mistään löydy. Asiaa ei auttanut yhtään kotona vallitseva kaaos ja Millan halu juuri silloin olla sylissä.Onneksi paperit löytyivät loppujen lopuksi!

Eläinlääkärissä ei mennytkään niin hyvin, kun ajattelin. Taika joutuikin kuvauksiin ja eläinlääkäri kuvasi lonkat ja polvet. Jouduttiin jonkun verran odottelemaan ja kun Taika sai rauhoittavan piikin oli todella vaikea olla siinä vieressä, kun toiselta menee vaan jalat alta. Saatikka se herätys.. kun toinen ei reagoi oikein mihinkään ja sitten kun hoitaja vähän taputtaa ja kutsuu kovemmalla äänellä. Toinen nousee samantien kieli ulkona, mulkosilmät vaan tuijottaen.
Tuomio olikin sitten, että meidän pikkunen joutuu leikkaukseen. Polvestä oli mennyt ristisiteet..
Huomenna on sitten soitettava leikkausaika ja sitä odotellessa syötettävä tuolle pikku raukalle kipulääkkeitä. Nytkin se makaa vaan keittiössä, eikä reagoi kunnolla oikein mihinkää, vaikka nenän vieressä olisi ruokaa. Taitaa se rauhottava vielä vaikuttaa.. Toivotaan, että tämä on viimeinen leikkaus mikä tulee tämän koiran eteen...
I LOVE AND NEED TAIKA♥♥

6 kommenttia:

  1. Voi pikku Taikaa!! :'(

    Ne on kyllä niiiiin reppanoita kun heräävät nukutuksesta, näkee ettei ne tykkää sekavasta olostaan. Toisaalta oli kyllä vähän vaikeuksia olla nauramattakin kun Carlos hoiperteli muutaman tunnin päästä heräämisestään pihalle pissalle, tuskin ees ties missä on ja et kuka mä oon. :)

    Tsemppiä Taikalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Sain tänään ajan ens viikon tiistaille!

      Poista
  2. voi miten väsynyt ettei haistannu edes metwurstia....nyt taika kuntoon kesällä mummin kanssa metsäretkelle pääset....mummin kaveri

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katsotaan saadaanko polvi kuntoon! Toivotaan että kesällä mennään jo samaa rallia kuin ennen polven menoa!

      Poista