torstai 27. helmikuuta 2014

Millan mukavat tädit♥

Viikonloppu menikin Vaarilla olessa ja tottakai Millan serkkuja ja kummitätiä käytiin moikkaamassa. Vaari toi matkalta Millalle ja muille lapsenlapsille tuliaisiksi ihanat t-paidat. Missä on nalle ja koira ajamassa moottoripöyrää :)
Kävimme myös katsomassa Kouvolan yhteiskoulunlukion esittämän musikaalin, jossa kaksi Millan tätiä tanssi :) Luulin et Millan kanssa ois joutunu lähtee pois, kun oli paljon valoja ja aika kovat äänet ja musikaali kesti kumminkin kaksi tuntia. Mutta ei onneksi, sain itsekkin katsoa siis koko musikaalin alusta loppuun. Neiti otti välillä pienet torkut, mutta suurimmaksi osaksi katsoi itsekkin.
Sunnuntaina saimmekin kaksi tätiä mukaan, jotka tulivat viettämään talvilomaansa meille Helsinkiin. Saimme Millan kanssa mukavasti seuraa, kun isi on töissä. Milla oli aivan innoissaan, kun sai viettää ma-to päivät ihanien tätien seurassa :)

Tiistaina Tädit pääsivät mukaan Millan värikylpyyn, joka ei mennyt kylläkään ihan suunnitelmien mukaan. Värikylpy sattui olemaan juuri Millan päikkäreiden aikaan ja neiti ei sitten väsyneenä tykännyt sotkea. Jätimme värikyvyn kesken ja Millan pääsi vaunuhin nukkumaan, samalla kävimme itiksessä vähän shoppaamassa, vaikka ei sieltä oikein mitään löytynyt, mutta oli meillä hauskaa. Kävimme kaupoissa, leivoimme ja katsoimme Smurffit 2 leffan. Oli todella mukavaa kun tädit olivat meillä, vähän vaihtelua tähän meidänkin arkeen.
Tänään Mummi kävikin hakemassa tädit pois ja jäimme Millan kanssa kahden. Isikin tulee vasta myöhään illalla kotiin. Milla on tosin nyt päikkäreillä ja Mummi lähti juuri tätien kera, voi pikkunen vähän ihmetellä, kun herää eikä olekkaan muita kun äiti :( Varmasti etsii Mummia ja tätejä.. Onneksi näemme ensi viikolla Millan synttäreiden merkeissä!♥

Milla ja minä kiittää oikein paljon tätejä mukavista ja kivoista päivistä ja toivoo, että tädit haluavat tulla joskus toistekkin yöksi!♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti