torstai 20. helmikuuta 2014

Milla-tyttö sairastaa..

Maanantaina isi saikin 3 päivää sairaslomaa ja oli meidän kanssa kotona. Kieltämättä helpotti vähän, kun Millakin sairastaa, että on kaksi kotona. Milla rakastaa meidän välissä möyryymistä.. isin syliin, äitin syliin, isin syliin, äitin syliin... Sitä neiti saikin nyt tehdä sitten urakalla!
Tiistaina Milla vietti aikaansa illalla omien leikkiensä parissa pitkän pitkän aikaa. Nosteli bonapurkkien korkkeja pöydälle, nousi itse perässä, heitti korkit alas, istui lattialle, nosti korkit pöydälle, nousi itse, heitti korkit alas ja istui taas itse. Tätä Milla jaksoi 45 min yhtäjaksoisesti. Sen jälkeen kengät saivat kyytiä. Kenkiä nosteltiin keittiön tuolille ja alas ja taas nostettiin tuolille..



Noiden kolmen sairaspäivän aikana Milla vilkutti joka kerralla isille kun hän lähti viemää koiraa ulos. Sen jälkeen seisottiin ikkunassa ja katsottiin koko ajan, koska isi ja Taika tulevat takaisin. Ja kun huomattiin, että he ovat tulossa sisälle mentiinkin pikapika vauhtia ovelle odottamaan.
Milla on nyt jo paljon parempi, mutta ruokahalu on vielä kateissa. Mutta ymmärtäähän sen, kun on ollut kipeänä niin ei sitä itsekkään tee mieli syödä kovin paljoa. 

Nyt olemmekin menossa viikonloppuna Vaarin luo! Eikä tullutkaan kuukauden taukoa. Sitten sunnuntaina nappaamme kaksi tätiä mukaan kyytiin, jotka tulevat viettämään hiihtolomaansa meille ainakin alkuviikoksi :) 

p.s Ukin leikkaus meni hyvin! Nyt vaan Ukki rauhassa jaksat toipua niin pääset Millan synttäreille!

1 kommentti:

  1. voi milla kun sä kasvat ja opit niin nopsaa koko ajan uutta....

    VastaaPoista