torstai 6. helmikuuta 2014

Pikaista päivitystä.

Nopea ja pieni päivitys oli tultava vielä kirjoittamaan.

Tänään Millan kerhon jälkeen sain Taikalle leikkausajan, Malmille Apex Eläinklinikalle. Aika on tosiaan tiistaille aamulla mennää sinne ja ortopedi ensin katsoo Taikan jalan ja lonkan.. siitä sitten edetään itse leikkaukseen. Jonka kerrottiin kestävän 1-1,5h ja heräämisvaihe 3-4h. Illalla saamme Taikan kuitenkin kotiin

Milla teki tänään ennätyksen, eikä suostunut nukkumaan enää päikkäreitä kerhon jälkeen. Kerholta kotiin neiti nukkui vaunuissa sen 15 min, mutta sen jälkeen kelpasi vain 10 minuutin unet sylissä. Pikkunen posotti sitten tämän päivän menemään 25 minuutin päikkäreillä! Milla meni kyllä jo yöunille 7 aikaa mikä hälle ei ole normaalia, nyt vaan peukut pystyyn, että yö menee hyvin!

Huomenna lähdemme Mummilaan pitkästä aikaa. Taikan kuitenkin pyrimme pitämään erossa Mummista ja muista ihmisistä, ettei raukka rasita jalkaansa innostumalla heistä. Millallekkin kiva nähdä Mummia ja tätejä ihan livenä, eikä vaan web-kameran kautta. Pääsee syliinkin jos sitten enään haluaa, kovasti aina kameran kautta hamuaa syliin. :) 



1 kommentti: