maanantai 17. helmikuuta 2014

Koko perhe sairastaa..

Lauantaina kävimme päivällä katsomassa Ukkia ja nyt Ukilla on leikkauspäivä tiedossa! Toivotaan, että Ukki toipuu leikkauksesta hyvin ja pääsee Millan 1-vuotis synttäreille :)

Pääsin vihdoin viimein pesemään pyykkiä omalla koneella, kun työmiehet olivat asentaneet uuden pesukone liitännän ja meidän pesukonehan ei siihen tietystikkään käynyt. Onneksi on rautakauppa ja isi, joka auttaa asiaa ja nyt kone hyrrää oikein mallikkaasti. Ja sitten on myös ihana pikku apuri! Vanhan keittiönpöydänkin saimme vihdoinkin roudattua pois ja uusi kasattua tilalle!


Tänään olemme ihan kotona, niinkun varmaan huomennakin, koska Millalle iski flunssa ja Isille nousi kova kuume. Toivottavasti häipyvät yhtä nopeasti kuin tulivatkin! Helsingin hiihtoloma viikon takia meidän kerhotkin ovat lomalla, joten eipä me kerhoon oisi päästykkään vaikka Milla olisikin ollut terve. Sairastelemme siis kotona ja parantelemme itseämme koko perheen voimin.

Milla on tänään ollut kuitenkin yllättävän pirteä, vaikka annoin vaan aamulla neidille lääkkeen. Illalla sitten seuraavan kerran ennen nukkumaan menoa. Tällä hetkellä Milla nukkuu päikkäreitään, joille vihdoin ja viimein sain neidin rauhotettua. Pitkän aikaa möyrysi sohvalla isin syliin, äitin syliin ja takaisin isin syliin! Toivottavasti illalla maistuu puuro, että saa nukuttua mahdollisimman paljon omassa huoneessaan, se on huomattavasti helpompaa minulle ja Millalle itselleen. Jos Milla nukkuu vieressä se on vähän väliä kiinni minussa tai sitten pitää koko ajan varoa, ettei neiti pyörimiseltään tipahda meidän sängystä.

Vielä lopuksi muutama kuva tammikuulta, kun isi oli jääkiekkopelissä ja me olimme tutustumassa Millan kummitädin uuteen kissaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti