keskiviikko 17. joulukuuta 2014

7 yötä jouluun...??

Perjantaina olikin taas saunapäivä. Olimme Millan kanssa kotona päivän, koska kerhotkin alkavat jäämään joululomalle ja ulkona sattui satamaan koko päivän. Joten uloskaan ei tehnyt mieli mennä. Isi osti Millalle töistä tullessaan yllätys sauna juoman, mistä neiti tykkäsikin todella paljon.
Lauantai aamusta heräsin itse aikasemmin kuin muut, joten aloin laittelemaan tavaroita valmiiksi mummolaa varten. Siinä sitten pikkuhiljaa isi ja Millakin heräsi joko kolisteluun tai muuten vaan sopivasti. Mummolassa Millalla olikin todella mukavaa pitkästä aikaa. Oli koko ajan tätien ja mummon kimpussa ja tietysti Siru-hauvaa piti välillä silittää!

Sunnuntaina jatkoimmekin aamupalan jälkeen matkaa mummolasta, Millan serkun (,joka on myös isin kummityttö) 3v synttäreille. Sitä ennen kävimme kuitenkin moikkaamassa Vaaria, joka oli remontoinut keittiönsä hienoksi. Siellä oli Millalle kaksi kissaa ja pupu, jota neiti tykkäsi seurata. Sieltä matka päätyi lopulta synttäreille, jossa oli mukava nähdä kaikkia ihmisiä pitkästä aikaa. Se taisikin olla viiminen reissu tällä porukalla minun sukulaisteni luokse. Seuraavassa reissussa onkin mukana pikkuinen vauva ja Millasta on tullut isosisko!! 

Maanantai meni vähän sumussa ja odotellessa. Kävin aamulla verikokeissa, jotta saisin tietää olisivatko sappi/maksa-arvot liian korkealla. Ja tulokset sainkin tietää vasta kolmen aikaa päivällä. Ei siinä sitten oikein osannut tehdä mitään muuta, kuin odottaa puhelua. Onneksi tulokset olivat normaalit ja kaikki olivat hyvin. Taidankin vain olla näin loppu raskaudesta yliherkkä pesuaineille. Sain kuitenkin vauvan vaatekaapin siivottua ja laitettua valmiiksi ja sairaalakassikin tuli osaksia pakattua siinä miettiessä kaikkia mahdollisia vaihtoehtoja. Raskausviikotkin olen laskenut väärin ja nyt maanantaina alkoikin vasta rv 37. Aikaisemmin olin omissa laskuissani viikon edellä, koska olin merkannut väärin meidän seinäkalenteriin. 

Tiistaina isi oli myös kotona niinkuin maanantaina, saimme siivottua makkaria todella paljon ja pitkään olen valittanut ylimääräsestä kirjahyllystä, joka vie tilaa. Nyt se on poissa!! KIITOS ISI!
Makkari on vielä kesken, mutta paljon paremmalla mallilla kuin aikaisemmin, jos sitten viimeistään viikonloppuna saisi vauvan sängynkin paikoillee ja loput pienet häiritsevät asiat vietyä kellariin ja muutaman tavaran vietyä pois silmistä.  

Tänään sainkin jankata neidin kanssa, siis oikeastaan hyvällä tavalla. Ei meinannut nimittäin Milla uskoa, että isi meni töihin. Sitä kysyttiin päivän aikana todella todella monta kertaa ja joka kerta käytiin läpi kuinka isi oli aamulla käyttänyt hauvan ja lähti sitten autolla töihin ja parkkipaikkamme oli tyhjä. Päikkäreillekkin olisi haluttu isi, mutta onneksi lopulta kelpasi, että äiti lauloi ihahaa-laulua, josta on tullut Millan lemppari kipale :) Kävimme ennen päikkäreitä läheisessä leikkipuistossa syömässä joulupuuroa ja laulelemassa joululauluja, vaikka ulkona ei olekkaan kovinkaan jouluinen tunnelma. Yllätyin, että Milla piti joulupuurosta ja halusi vielä lisääkin, mutta nyt jouluna teen varmasti puuroa, kun on ainakin kaksi syöjää! 

Tällä kertaa olikin tämmönen kuvaton postaus, kamera oli kyllä melkein kaikkialla mukana, mutta aina se oli väärässä paikassa silloin, kun olisi saanut napattua hyvän kuvan.

1 kommentti:

  1. kiva kun tekstiä taas ..tietää mitä milla on tehny!!

    VastaaPoista