maanantai 1. joulukuuta 2014

Joulukuun 1

Millalle nousikin vielä torstai illalla kuume ja nukahtikin yöunille syliin, kuten myös perjantain päikkäreille. Heti kun oli saanut syötyä niin neiti kapusi syliin ja nukahti. Hyvä, että voi olla turva jollekki noin ihanalle! 
Perjantaina olimmekin ihan vaan taas kotona. Milla ottikin kipeenä ennätys päikkärit ja nukkui jopa viisi tuntia!!! Arvatkaapa vaan kuinka monta kertaa kävin kattomassa Millaa ja kokeilemassa, että pikkuinen hengittää. Lopulta päätin avata Millan huoneen verhot ja laittaa jouluvalot päälle, jotta neiti kävisi vielä yöunillekkin. Sieltä se pikkuinen pikkuhiljaa nousikin ihan unen pöpperöisenä hieroen silmiään! Iloksemme isi ei mennytkään omiin pikkujouluihinsa, vaan tuli töistä suoraan kotiin. Eipä mennyt saunavuoro hukkaan kun isi pääsi käyttämään sen.

Lauantaina lähdimmekin vähän ihmisten ilmoille ja kävimme Ikeassa syömässä. Kerkesimme myös melkein kiertää yhden kirpparin, kun Milla nukahtikin jo syliin.Päikkärit nukuttuamme kävimme vielä Itiksessä, jossa saimmekin tavata mehukatti kissan ja joulupukin. Yritin kovasti näyttää Millalle missä joulupukki oli, mutta Milla katsoi vaan sinnikkäästi koko ajan toiseen suuntaa. Eikä yllätys! Siellä oli muumipeikko!!! Eihän joulupukki ole muumin rinnalla mitään meidän neidille. Sitä pääsimmekin sitten pariin otteeseen halaamaan ja silittämään♡
Sunnuntai menikin lähinnä siivotessa, olohuone on nyt kunnossa ja saimme joulukuusen laitetuttua! Joulukortit ovatkin sitten seuraava projekti saada valmiiksi! Lauantaina sain ostettua kaikki loput tarpeelliset joululahjat mitkä lähtevät kodin ulkopuolelle, joten voisin sanoa olevani ylpeä meistä. Millasta ja isistä olen! Mutta itsestäni en täysin. Tuntuu, että tiedän ja mietin vaan mitä pitäisi vielä tehdä, mutta en saa mitään aikaiseksi.
Tänään isi lähti aamulla töihin ennen kuin Milla heräsi, joten avasimme kahdestaan. Milla oli aivan ihmeissään, että nyt saikin avata kalenterit. Neidillä on siis muumi kaksi kalenteri (yllätys :D). Toisesta hän saa muumihahmoja ja toisesta perinteistä suklaata. Fikuuri-kalenterin ensimmäisestä luukusta tuli Hemuli :) Olisi Milla halunnut avata lisää luukkuja, mutta ei ruvennut jankkaamaan, kun äiti sanoi, että huomenna aamulla avataan uusi. Kalenterit laitettiin hienosti näkyville ja niitä käytiin monesti päivän mittaan katsomassa, mutta vain katsomassa :)
"Nam nam"

2 kommenttia:

  1. Serkuilla on samanlaiset suklaakalenterit!! :) Mul kans aivot miettii koko ajan et mitä Pitäs tehä ja tuntuu et mtn ei saa aikaseks. Viikonloppuna varmaan joululahjaostoksille!

    VastaaPoista
  2. taas niin ihania kuvia...kyllä on mumminkin kiva lukea millan touhuja kun ei ole nähny pitkään aikaa...

    VastaaPoista