perjantai 5. joulukuuta 2014

Tasan kuukausi!

Tasan kuukausi siis laskettuun aikaan. Aika uskomatonta kuinka nopeasti aika on mennyt. Vastahan me saimme tietää, että Milla saa pikkusisarruksen. Millan kanssa touhutessa aika menee kyllä todella nopeasti ja välillä jopa unohtaa olevansa raskaana. :D Onneksi vauva sitten illalla ilmoittaa olevansa olemassa ja kohta tässä meidän kanssamme.Kyllähän tuo vauva potkii päivisinkin, mutta ei siihen kiinnitä niin paljoa huomiota, kuin illalla Millan ollessa nukkuessa. 

Meidän viikko on taas hujahtanut ohitse, ollaan oltu aika paljon kotosalla. Mutta ollaan keretty kuitenkin käymään pariin otteeseen Itiksessä, kerhossa ja ulkona. Saatiin vauvan sänky laitettua vauvaa odottamaan. Milla oli ihan täysillä mukana ja olisi laittanut omat lempi lelutkin vauvalle, mutta otti ne kyllä ylpeänä ja iloisena takaisin, kun kerroin ettei omia leluja tarvitse vauvalle antaa.
Milla harjoittelee kovasti lisää sanoja ja toistelee kaikkea mitä hänelle sanotaan ja onkin saanut sanavarastoonsa monen monta uutta sanaa, jotka toki tulee hänen omalla ilmaisutavalla. Kyllä se neiti vaan kasvaa ja oppii niin nopeesti kaikkea ja miten paljon noin pieni tajuaakaan!! Siis en vaan voi käsittää. Onneksi saan itsekkin oppia ja kasvaa hänen rinnallaan, luulen että tämä pieni neiti on opettanut minua enemmän kuin minä häntä! Kiitos Milla💕

1 kommentti:

  1. ihnaa kohta taas yksi pikkuinen maailmassa kyllä aika menee nopsaa vauhtia..ja joulukin tulee ja käsipuolena vähän hankalaa tehdä joulujuttuja mutta pikku hiljaa...kalojako milla seuraavaksi?

    VastaaPoista