keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Uusi Vuosi 2013-2014!

 Uuden vuoden aatto tuli ja meni. Milla päätti sit mennä nukkumaan jo seittemält illal. Päikkärit oli nimittäin jääny lyhyiks, mitä nyt autossa sen verran, kun käytiin ukilla. Me odottettiin Millan kans autossa, koska neiti nukkui eikä sitä viittiny herättää. Ukki oli ostanu meille itkuhälyttimen!! Ihanaa, vihdoin saan semmosen!
Tossa on kyl pikkusen opiskeltavaa, sen verran katoin et osaan laittaa sen päälle ja siintä kuuluu. Mut tossa on niin paljon kaikkee muutaki ni pitää ajan kans perehtyy oikein kunnolla. Kuhan ehtii!

Kerettiin me onneks Millalle pari rakettia näyttää, vaikka ulkona oli kylmä pikkunen tykkäs noista meidän suihkuraketeista. Niistä ei lähteny kovaa ääntä, mut valoa ja suihketta riitti :) Ois voinnu olla vähän pidempi aikasia. Millalle ois pitäny olla koko ajan seuraava ja seuraava kateltava mut isin oli vähän vaikee laittaa niitä nopeesti ku unohettii taskulamppu sisään ni ei siel nähny mitään ja kaiken lisäks tuuli niin paljon et tulkkarit sammu koko ajan! Mut ees ne muutamat Milla näki! Ens vuonna sit enemmän.




Itekki sit yritin käydä yhentoist aikaa nukkumaan, mut eihän siitä mitään tullu, ku kauheesti ammuttiin rakettei ja 12 aikaa alko kunnon jytinä, minkä melkein arvaski :D No mut jossain kohtaa se uni sit vaan tuli!

Valettiin tinat vasta seuraavana aamuna, kun neiti päätti nukahtaa niin aikaseen.
Millan tinasta tuli musta kaikkein hienoin, vaikka se onkin tuollainen pötkö! On siinä ainakin rahaa :) Ja isin tina olikin sit semmonen jötkäle, joka jättää arvailujen varaan mitä se oikein muistuttaa. Edes isi ei saanut siitä oikein mitään, vaikka omistaakin todella hyvän mielikuvituksen. (se voisi olla mun mielikuvituksella lohikäärme :D)

Ja no nii, mun tina... Meni ensinnäkin neljään eri osaan ja niistä tuli vaan tommosia pötköjä ja sit tommonen epämääränen kikkare :D
Hyvää Uutta Vuotta 2014 kaikille!!!

Äidin nappisilmä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti