keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Aina ei kerkee..

Aina ei kerkee päivittelemään ni nyt sit kaikki kerta rysäyksellä.

Viime viikolla Milla on nukku neljä yötä omassa huoneessaan yksin ja eka yö ei ollu niin hyvä, mut kaks seuraavaa ollaan päästy kahdella syötöllä läpi ja sit se kun neiti herää aika aikasin ni aamulla nukkuu mun vieressä sen puol tuntia :) Neljäs yö meni muuten hyvin, mut Milla sai jonkun yskäkohtauksen eikä meinannu saada sitä kuriin ni valvottiin neidin kanssa keskellä yötä parisen tuntia ja sit otin suosiolla viereen loppu yöks. Mä en ittestäni voi oikein sanoo niin, koska en oo viel tottunu et pikkunen onki yksin jo, vaan vahtaan edelleen itkuhälytintä ja mietin koko ajan et hakisin sen viereen tuhisemaan
Ehkä tähän tottuu ajan kanssa.....
Keskiviikkona käytiin tän vuoden ekas vauvauinnissa ja Milla ei edelleenkään tykkää sukeltamisesta. Mut leikkiminen ja veden läiskyttäminen on kivaa! Myös semmonen istuinrengas on Millan mieleen :) Meinas pikkunen oikeen nukahtaa semmoseen, kun uintitädit laitto vielä rauhallista musiikkia. Mut nukahti sit onneks vasta autoon. :)

Torstaina sit palas perhekerhotkin joululomalta ja me suunnattiin sinne. Koska nää kotiolot alko olee kohta taas niin nähty ja typerät ilmat ei anna ees mahollisuutta lähtee ulos. Onneks kerho alko ja oli tässä lähellä ni ei haitannu vaikka vähän satoi, koska ei keretty kastumaan. Takas tullessa Milla nukahti vaunuihin ja meinasin lähtee kävelemään pitemmän lenkin, mut tottakai mun iloks alko sataa ja kotiovella olin sit ihan märkä.. En sit kuitenkaa haluu tehä itteeni kipeeks. Sain onneks kannettua Millan sänkyyn viel hetkeks jatkamaan unia. Sit kun katoin ikkunasta ulos ni tottakai mun tuuril se sade oli loppunu!
Viikonlopuks lähettiin Mylsälle kattomaan, vähän pääsee pois koti kuvioista. Vaikka ei niissä mitään vikaa ole, on vaan kiva pikkusen reissata välillä. Ja Vaarin luona me päästään saunaa, kun meillä ei omaa semmosta ole. Vähän kyl harmittaa kun Vaari ei itse ole paikalla vaan Ruotsissa pikkusella lomalla, mun kaksospikkusiskojen kanssa. Toivottavasti pitävät hauskaa!

Lauantaina me käytiin siskon perheen kanssa kauppakeskus Veturissa vähän kattelemassa ja pyörimässä ja ihan vaan aikaa viettämässä. Sieltä ostin itelleni pari leivonta juttua, mut ei oikein muuta. Oli kivaa vaan pyöriä ja katella! Käytiin me sit kumminkin mäkkäris syömässä.
Viikonloppuna oltiinkin melkein koko ajan siskolla :) Vähän leikittiin, kahviteltiin ja juteltiin. Kivaa oli ja Millakin pääs näyttämään pikkusen konttaustaitoja kummitädille! Isikin sai seuraa siskon miehestä frisbeegolf-kierroksille. 


Milla ja Max♥
Tytöt♥
Kotia kohti..
 Maanantaina meil oli neuvola ja neiti on kasvanu ihan hyvin, vaikka meneekin -10 käyrällä. Painoa meidän prinsessalla on 7390g ja pituutta löytyy 69,2cm. Painoa ois voinu tulla pikkusen enemmän lisää, mut nyt kun Milla oppi jouluaattona konttaa ni se kuluttaa enemmän. Eli äidin pitää olla aktiivisempi ja uskaltaa syöttää enemmän. Kaikki oli hyvin ja Millaa taas vaan kehuttiin neuvolassa ja nyt aletaan pikkuhiljaa siirtyä ihan normaaliin maitoon. Katsotaan kuinka se sujuu kaiken tän muun keskellä.

Neuvolaan menossa..
Tää ja edellinen yö oli aika haastavia. En tiedä johtuuko se siitä, et sai viikonloppuna nukkua vieressä vai mistä johtuu, mutta Milla ei suostuisi ollenkaa nukkumaan omassa sängyssä. Nää kaks yötä on menny valvoessa, syöttäessä, keinuttaessa, silittäessä, laulaessa ja Millan sänkyyn laittamisessa. Toivon mukaan helpottaa pikkuhiljaa ja Milla alkais nukkumaan pidempiä pätkiä. Aina kun Millan laittaa sänkyyn se herää ja sit kun käyt nostamassa syliin neiti nukahtaa saman tien ja sama toistuu ja toistuu ja toistuu, kunnes äiti on niiiin väsyny ettei pysy enää pystyssä ja ottaa viereen. Neuvolatäti kehotti sitkeesti jatkamaan, mutta saa nähä kuinka kauan käy tämän äidin kone 1,5 tunnin unilla ja pienillä pilkkimisillä!

Muutama ilopillerin kuva vielä! :) ♥


 Miten ihmeessä mä oon oikein ansainnu tämmösen prinsessan♥♥

2 kommenttia: