keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Paketteja ja viiminen uinti..

Eilen kävimme ystäväni ja hänen 4,5kk poikavauvan kanssa perhetalo Naapurissa. Siellä oli Millalle ja poitsulle mukava lauluhetki, josta kummatkin näytti tykkäävän :) Syötimme lauluhetken jälkeen lapsoset ja lähdimme ulos ja kaupassa käymään, koska molemmilla oli päikkäri aika ja nukkuvat paremmin ulkona.
Taistelimme myös illalla pesulan pesukoneen kanssa, koska mulla ei ollu hajuakaan kuinka sitä käytetään ja mihin luukkuun ne pesuaineet tungetaan. Millaki konttasi vähän väliä pesukoneen taakse kokeilemaan letkuja, se ei kyllä auttanut koneen toimintaa pohdiskellessa. Kovasti pikku apuri, yritti auttaa äitiä :D
Tänään työmies vihdoin rupesi laittamaan laattoja kylppäriimme, mutta tarvitsemme vielä putkimiestä eikä hänen tulostaan tiedä. Toivon vaan, että saisimme kylppärin toimimaan mahdollisimman nopeasti. Tämän jälkeen osaa kyllä arvostaa todella omaa kylppäriä :)
Tältä se näyttää tällä hetkellä:
 Päivällä kävimme vastaanotimme kotiimme uuden keittiönpöydän. Se on tosin kahdessa pahvilaatikossa, odottamassa Isin kokoamista. Mummi lähetti myös postia pyynnöstäni, siellä oli Millan jumpsuit mikä oli joulun tiennoilla jäänyt mummilaan ja oli siellä tietysti myös Mummin itse ostama aivan ihana body Millalle! Kiitos Mummi!! Samalla kun haimme postista Millan paketin kävimme myös hakemassa täydennystä vaippa varastoihin, mitkä hupenevat silmissä! Pikkuneidin synttärikutsujakin on tullut tässä mietittyä ja niihin löytyikin kutsupohjat. Nyt pitäisi vaan tietää millaiset niistä kutsuista tulee :D
Pakettia lähdettiin hakemaan väsyneenä.
Millan paketista löytyi myös pupu askartelu!
Illalla olikin sitten meidän viimeinen vauvauinti, kauhean nopeasti meni kaksi kuukautta. Milla sai diplomin jo viime kerralla kotiin, mutta nythän vasta diplomi on ns. voimassa. Tämä viimeinen kerta oli Millan puolesta ehdottomasti paras, neiti vaan läiskytteli ja roiski vettä päin isiä! :)






2 kommenttia:

  1. Onpa iloinen pikku uimari. Isilläkin näyttää olevan hauskaa. :)
    Noi lattialaatat näyttää tyylikkäiltä, toivotaan että homma saadaan päätökseen pian.

    VastaaPoista