tiistai 7. tammikuuta 2014

Pitkä viikonloppu.

Viikonloppu meni hujauksessa taas ohi, mutta onneksi oli vapaa maanantai. Perjantai ilta meni Millan kummitädillä kyläillessä ja niiden perheen pikku kisulin kanssa leikkiessä. Sillä aikaa isi oli Millan kummisedän kanssa katsomassa jääkiekkopeliä.
Lauantaina kiersimme yllätys yllätys itiksen, sitä ennen kävimme kyllä kirpparilla ja Ukilla kyläilemässä ja näyttämässä konttailu taitoja. Ukilla on myös Millalle mieluinen kristallilamppu olohuoneen katossa. Siihen jos pääsee koskemaan on ilo ylimmillään ja siitä ei sitten irti pääsekkään. Neiti itse eteisestä asti konttasi pari kertaa olkkariin istumaan ja nosti kädet kattoa kohti. Eli ei muuta kun äiti nostamaan ja kristallilamppua kokeilemaan!

Nyt onkin pikkuhiljaa käynnistynyt "huoneiden mylläys" projekti. Milla sai oman huoneen meidän makkarista ja meidän makkari siirtyy isin soitto huoneeseen ja soittotarvikkeen tungemme olkkarii! Mutta meidän sänky käy välietapilla olkkarissa, koska meillä on muutama ylimääräinen huonekalu joista pitää päästä ensin eroon. Aina kun on aikaa siivoillaan ja laitetaan tavaroita toiseen paikkaan. Kävimme sunnuntaina ikeasta hakemassa pienemmän pöydän isin soittotarvikkeille ja tietokoneelle, koska nykyinen on liian iso meidän olkkariin.

Äidin prinsessa♥
Sunnuntai illalla kävimme myös Lux Helsinki tapahtumassa Millan kahden kummin kanssa. Oli hienoja valoja ja paljon porukkaa. Kameraa minulla ei ollut mukana, koska olimme rattaiden avulla liikenteessä ja kun oli parempi valokuvaaja mukana :) Emme olleet siellä loppujen lopuksi kauaa, koska pisteet missä oli jotain oli niin kaukana toisistaa ja Millalla oli iltapalan aika niin neitikään ei oikein viihtynyt. Jätimme kummit jatkamaan kierrosta ja lähdimme isin kanssa syöttämään Millaa, jonka jälkeen suuntasimme metrolle ja kotiin. Milla ressukka oli niin väsynyt, että nukahti kävelymatkalla metrolta kotiin isin syliin. Ja oli muuten todella väsynyt neiti ja syvässä unessa, kun sain otettua ulkovaatteet pois, vaihdettua vaipan ja laitettua yökkärin ilman, että Milla heräsi!


Tänään isi lähtikin taas töihin ja normi arkirutiinit palasivat taas! Milla nukkui viime yön yksin omassa huoneessaan. Tuntui julmalta jättää niin pieni lapsi yksin omaan huoneeseen, mutta loppu peleissä uskon, että näin on parempi meille molemmille! Yöllä vahtasin koko ajan itkuhälytintä ja en saanut kunnolla nukuttua, koska vieressäni ei ollutkaan sitä tuhisevaa prinsessaa. Kolme kertaa kävin yöllä syöttämässä ja viimeisen kerran puoli seitsemän aikaa otin hänet viereeni, koska tiesin hänen heräävän kohta kokonaa. Joka kerta, kun kävin syöttämässä Millan, tyttö tuntui todelta pieneltä sylissäni ja koko ajan teki mieli viedä hänet viereeni. Joka kerta kun laskin tyttöni omaan sänkyynsä ja silitin vielä kunnolla uneen. Meinasi ihan itku tulla.. Minun tyttöni on jo niin iso! ♥
Kukkuu♥

2 kommenttia:

  1. Hyvin se Milla pärjää jo omas huonees, iso tyttö! ♥ :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niihän se on! Mut et uskokkaan kuin haastavaa on jättää tommonen pieni yksin :(

      Poista