sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Viikonloppu kuulumisia.

Perjantaina pystyimme olla kotona, koska työmiehet vain tasoittivat kylppärin lattiaa ja valoivat lattian. Ennen kun työmiehet lähtivät kotiin toivat ne meille viikonlopuksi mietittävää kotiin, nimittäin kylppäriin saamme laatat ja nyt ne pitäisi valita. Vaihtoehtoja ei kumminkaan ole kovin paljon, mutta sai silti tuotettua meille todella paljon pään vaivaa. Luulisi, että olisi kiva valita laattoja ja onhan se! Mutta sitten kun tuodaan joku tietty valikoima josta pitäisi valita parhaat, voin kertoa ettei tule yhtään mitään. Hankalinta on varmaan se, kun ei pääse näkemään miltä lopputulos näyttää.
Itse tykästyin ruskeisiin sävyihin ja Isi sanoi ainoan sinisen olevan mieluinen, mutta yhteisymmärryksessä lopputuloksena oli valkoiset seinät ja musta lattia! Toivottavasti se oli oikea valinta. Senhän näkee vasta sitten kun koko kylpyhuone on valmis.

Lauantaina kokeilin pitkästä aikaa onnistuisko pannarin teko vihdoin. Kaksi kertaa aikasemmin olen yrittänyt ja aina pannari on epäonnistunut, mutta ei tällä kertaa! Siitä tuli melkein yhtä hyvää kun äidin tekemä. Maukkaan aamupalan jälkeen lähdimme vaihteeksi Jumboon kiertelmään alennusmyyntejä. Muutamia löytöjä Millalle teinkin, mutta ostokset jäivät aika vähäiseksi. Mikä sopii ainakin lompakolle!
 Violetteja jarrusukkia pienillä kimallus yksityiskohdilla ja sukkahousut jarruilla!
Tähtihousut, joita jo aikaisemmin kattelin mutta nyt -60% alennuksella.

Sunnuntaina suuntasimme aamulla Itikseen, niinkuin normaali viikonloppuun kuuluu, kun olemme kotona viikonlopun. Millan nukkuessa päikkäreitä, kävimme syömässä Momentossa.
Ruokailun jälkeen suuntasimme uimahalliin, joka oli mukava kokemus Millalle ja tietysti myös äitille ja isille. Onneksi Itiksen uimahallissa on tarjolla perhepukuhuoneita, joka on paljon helpompi ratkaisu vielä, kun Milla on niin pieni. On huomattavasti helpompi antaa Milla toisen vahdittavaksi, sillä aikaa kun itse pukee. Uintireissu oli muuten mukava ja hauska, mutta loppu saunominen latisti sitten ainakin äidin tunnelman! Saunassa ei kuulemma olisi saanut syöttää pientä lastaa saatikka tuoda koko saunaan tai UIMAHALLIIN...!
No mutta uimahalliin ollaan kyllä menossa uudestaankin, toivottavasti samat mammat eivät satu silloin samaan aikaan saunaan.

Uimisen jälkeen maistuikin lämmin kahvi, kaakao ja tietysti Ciao! Caffe:n jäätelö :P
Milla tykkää katsella ohi kulkevia ihmisiä ja vilkuttaa niille, heti kun jäätelö on syöty! Ettei vaan äiti syö kaikkea :)

Vielä yksi pakollinen lumikuva, näitä ei ole kovin montaa, koska ulkona on ollu niin hurja pakkanen, etten ole raaskinut kameraa kantaa ulkona mukana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti