sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Ti ti ti ti tilttamaan...

Koskahan tässä oikeesti ite tilttaa, kun luulee jo et Millan ruokaki lämpenee pelkästään pöydällä. Pesukonekkin on jo tietokone puhekielessä, lisäksi kaikki muu!
No ei oikeestaan, välillä päästään hyvillä unilla ja välillä vähän vähemmällä ja sitten löytyy niitä ääripäitä, kun ei nukuta ollenkaan. Onneksi niitä ei ollenkaan yö unia ei tule peräkkäisinä öinä ja niitä on aika harvoin.

Viikonloppu taas meni menojaan todella vauhdikkaasti. Aina sitä odottaa niin kovasti ja sitten se onkin jo ohi. Meillä oli kyllä ihan mukava viikonloppu ja vietimmekin sen kotona, osaksi pakkasten takia. Viikonlopun alusta on itselläni aika huterat muistikuvat, laitettakoon ne väsymyksen piikkiin.

Lauantaina kävimme Itiksessä vähän pyörimässä ja katselemassa, mutta ei sieltä tällä kertaa tullut ostettua oikein mitään. Kävimme Millan kanssa Itiksen sisällä kiertävän junan kyydissä.
Iltapäivällä/illalla vihdoin saimme huoneet vaihdettua, vaikka siivottavaa riittää vielä ni suurimmaksi osaksi tavarat ovat siellä missä pitääkin. Yöllä sitten valvottiinkin Millan kanssa yskäkohtauksen takia tunnin verran, jonka jälkeen neiti nukkuikin loppu yön tunnin pätkissä.

Sunnuntai aamu alkoikin Millan kanssa jo kuudelta, jolloin pikkunen päätti, että nyt on noustava ylös. Pienen heräilyn jälkeen laitettiin pesukone ja tiskikone rullaamaan. Isin herättyä tein pitkästä aikaa mielihalun johdattelemana lusikkaleipiä.
Millan päikkäreiden aikaan lähdimme käymään Ikeassa ja siinä samalla poikkesimme matkan varrella olevissa kaupoissa, jonka jälkeen suuntasimme taas kotiin siivoamaan. Isi pääsi myös kokoamaan jo aikaisemmin Ikeasta ostetun pöydän ja hyllykön pikku apurin kera :D


Viikonloppu on ollut aika lailla siivous-painotteista. Johtuen siitä, että saimme viime viikon torstaina tietää meillä alkavan kylpyhuoneremontti maanantaina. Eletään siis huomisesta alkaen jänniä aikoja 4-5vko ilman kylpyhuonetta, ei vessaa ei suihkua ei pesukonetta....
Lähin vessa löytyykin sitten naapurista tai muutaman talon päästä saunatiloista. Suihkussakin saamme siellä käydä silloin tietysti kun ei ole muiden käytössä. Nyt vielä ootellaan saammeko pesutuvankin käyttöön vai pitääkö meidän mennä sukulaisten luo kylään vuorotellen jätesäkki mukana :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti