perjantai 3. tammikuuta 2014

Uusi Vuosi, Uudet Kujeet!

Milla oppi tänä vuonna nousemaan tukea vasten ja konttaaminenkin sujuu jo pikkuisen paremmin ja sitä jaksetaan tehdä kauemmin ennen kuin huudetaan äiti apuun! Mahaltakin ollaan opittu nousemaan konttaus asentoon. Isille vilkutetaan niin hienosti kun aamulla tämä lähtee töihin, jonka jälkeen kontataan ovelle ja taputetaan sitä. Isiä toistetaan kovasti kun näkee kuvan tai aamulla ekan kerran isin. Ja Robinia fanitetaan entistä enemmän!! (tanssitaan ja lauletaan mukana!)
Nää tän vuoden ensimmäiset päivät on ollu aika tuulisia ja harmaita ja tainnu välillä ripotella vettäkin. Ollaan siis oltu aika hyvin sisällä. Myös osa syynä on, että Milla ei oo ihan terve vielä. Silmäkään ei taida olla parantunut kokonaan, vaikka silmätippa-kuuri ollaankin laitettu.
Aamuleikit!
Välillä pitää myös muistaa silittää Taikaa
 Meidän päivät on ollu täynnä leikkimistä, uuden opettelua ja tutkimista. Nyt kun Milla pääsee ite liikkeelle, se ei pysy oikeestaan hetkeekään paikoillaan.

Tehtiin keskiviikkona muffineja ja pääsin kokeilee joululahjaks saamaa pursotinta! Se oli sairaan hyvä, mut mun pursotustekniikka/-tyyli ei niin hyvä.
 Tää oli paras minkä mä sain mun taidoilla aikaan! Isikin pääs kokeilemaan ja tässä tulos:
Siirsin eilen Millan sängyn erilleen meidän sängystä, mikä tais olla virhe, koska jouduin nousee varmaan enemmän kun ikinä ylös aina uudestaan. En voinu ottaa Millaa siihen viereenkään kunnolla nukkumaan, ku ei meidän sänkyyn mahdu ja sit kun ei ois ollu laitaa ni tää meritähti-nukkuja ois tippunu siitä alta aika yksikön!

Mut tätä kokeillaan nyt pari päivää tai sit siirretään Milla kokonaan omaan huoneeseen. Mä en kyl tiedä miten mä pystyn laittaa mun pikkusen eri huoneeseen nukkumaan. Mut nyt mulla on onneks itkuhälytin, joka vähän auttaa siihen, etten juokse koko ajan ovella kattomas et nukkuuks se. Mut vahtaan sit varmaan yöllä sitä itkuhälytintä vähän väliä, et se on päällä ja toimii varmasti.

Milla nimittäin joka kerta kun vien sen nukkumaan omaan sänkyyn nukkuu tosi hyvin, mut sit kun ite meen nukkumaan ni viimeistään puolen tunnin sisään se on vieressä syömässä ja tää toistuu vaikka menisin puoltuntii Millan jälkeen tai vaikka kaks tuntii Millan jälkeen. Nukkuisko se sit kuin pitkään, jos en menis ollenkaa. Sen takia ollaan mietitty sitä omaan huoneeseen siirtämistä, kohta jää myös varmaan yösyötöt pois, ni jos neiti nukkuis vaikka koko yön!

Pari kuvaa vielä tästä meidän pikku prinsessasta!
Äidin postien tutkinta menossa!
Päikkäreiden jälkeinen köllöttely
Sormiruokailua

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti