lauantai 30. marraskuuta 2013

Jouluvaloja..?

Loppuviikko meillä menikin ihan vaan ollessa kotona. Koko alkuviikko olikin semmoista menoa ja meininkiä, että ihan hyvä olla välillä vaan kotona. 

Tänään me kävimme ytimessä katsomassa jouluvaloja + muita joulukoristeita, joihin olin kyllä vähän pettynyt. Luulin, että siellä olisi paljon enemmän valoja ja koristeita.
Joko ne eivät ole vielä kaikkia laittaneet tai sitten on joku säästö kuuri menossa!
Itiksessäkin on minusta paljon hienommin laittaneet joulun esille!
Jos tulee tilaisuus niin mahdollisesti menemme uudestaan, mutta vähän illemmalla, koska eiväthän ne valot näytä miltään päivällä!!
Toivon mukaan saavat laitettua enemmän joulua näkyviin!

Tarkoituksena oli alunperin mennä katsomaan valoja, mutta myös joulupukkia! 
Joka seikkaili Kontulassa, keskustassa ja Itiksessä. Ainoastaan Itiksen pukkiin törmäsimme ja saimme napattua kuvan, mutta tänne en sitä laita. Se ei nimittäin edusta Millan kannalta.
Itiksessä oli myös muita hahmoja, mutta kaikkien kanssa emme saaneet kuvaa, koska oli hurjasti porukkaa liikkeellä ja muutkin halusivat kuvata :D

Kotiin päin tullessa Milla nukahti vaunuihin ja sain sen siirrettyä makkariin nukkumaan, koska meillä ei tässä kerrostalossa ole hissiä, joten en saa vaunuja sisään :(
Milla nukkukin melkein kolme tuntia putkeen :o
Ramppasin makkarin ovella vähän väliä ja meinasin jo herättää neidin kesken unien, mutta onneksi annoin nukkua, koska sen jälkeen hänelle maistui kunnolla ruoka! Milla nimittäin pitää välillä ruoka lakkoa eikä haluaisi millään syödä kiinteitä ruokia.
Onneksi ei nyt pariin päivään ole enään sitä tehnyt ja toivottavasti ei teekkään. 
Jaksaa neitikin paremmin kun syö hyvin!

Itiksen joulukuusi oli muuten pikkuisen eri luokkaa kuin Kontulan joulukuusi!



keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Ihanuus vauhdissa!

Mummila viikonlopun päätteeksi kävimme Ukilla kylässä ja isikin sai vihdoin aikaseks vaihettua talvirenkaat! (Ukin avustuksella tietty:))
Maanantaina heräsimmekin ennen isiä ja saimme herättää hänet töihin! Vilkutusten jälkeen alkoi lelukorien tarkastaminen, ettei mikään leluista ollut hävinnyt mummila reissun aikana.
Kävimme myös kiikkumassa, mikä onkin Millan mielipuuhaa!

Maanantaina pääsin itsekin taas kokeilemaan leipomisen taitojani, jotka eivät ole kovin hehkeät!
Kokeilin ensimmäistä kertaa britatorttua, jota oma äitini on tehnyt paljon ja täydellisesti!
Illalla isi teki meille omaa jauhelihapitsaansa. Meidän ei tarvinnut Millan kanssa lähteä kauppaan, joten sai neiti nukkua päikkärinsä kunnolla loppuun.
Tällä minutkin aikoinaan hurmattiin ;)
Tiistaina nukuimme Millan kanssa pitkään! Siis todella pitkään tämän neidin normaaleihin yöuniin verrattuna. Nousimme sängystä vasta 9 aikoihin. Neiti protestoi päivän syömättömyydellään, siis ei suostunut kiinteitä syömään, ainakaan äidin antamana. Itse kyllä halusi kokeilla, mutta ei missää tapauksessa lusikalla! Se kuuluu lattialle!!
Isin töistä tullessa lähdimme käymään Itiksessä.
Hienosti ovat sinne joulun laittaneet! On iso kuusi, missä on palloja ja valot, on myös iso valo poro! Unohtamatta nalle orkesteria, mitä Milla tykkäsit tuijottaa. Nämä kaikki siis muiden valojen ja pallojen lisäksi! Kappahl:ista ostimme Millalle bodyn, housut ja sukat.
Nalle orkesterin viulisti!



Illalla Milla nukahti omaan sänkyyn laulun ja silittelyn avulla! Mikä oli yllätys, mut positiivinen sellainen. Miten pienet asiat voivat olla niin ihania! Sänkyyn nukahtaminen, ensimmäinen hammas, joka aamuinen hymy..

Tänään meillä oli tiedossa äitilapsi-kerhon pikkujoulut! Siellä rupateltiin, leikittiin, laulettiin ja syötiin joulutorttuja kahvin kera.
Meillä oli myös ensimmäinen vauvauinti päivä. Odoteltiin ensin isi kotiin ja sitten lähtiin vauvauintiin, vähän etuajassa, koska meidän piti ostaa Millalle uikkarit.

Millasta kuoriutuikin melkoinen vesipeto alku jännityksen jälkeen. Hyvin jaksoi olla koko puolituntia vedessä, mutta kyllä huomasi, että pienelle lapselle puolituntia on aika pitkä aika. Neiti nukahti nimittäin heti, kun pääsimme autoon! Oli kyllä kiva kokemus itsellekkin. Nyt jo odotan tulevaa keskiviikkoa, että pääsee uudestaan :)

Huomenna olemmekin tämän ihanuuden kanssa kahdestaan melkein koko päivän, kun isi menee töiden jälkeen treeneihin ja tulee vasta salkkareiden aikaan tai vasta sen jälkeen..
minun minun minun rakas <3

sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Viikonloppu Mummilassa!

Viikonlopun vietimme mummilassa. Mummin kanssa leivoimme joulupipareita, joita pääsimme myös koristelemaa. Pienten pikkujoulujen merkeissä oli myös joulutorttujen tekoa ja pienet paketit :)


Teimme mummille perjantaina vielä vaniljamuffineita.
Mummi oli meille leiponut aivan taivaallista britatorttua ja tehnyt mahtavia lihapullia. :P
Viikonloppu vaan hujahti taas hurjaa vauhtia ja arki palaakin kuvioihin taas huomenna ja jäämme kahdestaan Millan kanssa. Nämä kaksi seuraavaa viikkoa + viikonloppua vietämmekin kotona, koska  viikonloppuisin on tiedossa pikkujouluja. 

Joulukin lähestyy hurjaa vauhtia.
Pitäisi ehtiä/jaksaa paneutua joululahjoihinkin, mutta viime tippaan ne tulee kumminkin jäämään!
Joulukortit on ostettu, muttei kirjotettu. Postimerkitkin on vielä kaupassa.
Ajattelin, että tänä vuonna päästän itseni helpolla ja ostan kortit, enkä tee jokaista itse, koska Millan kanssa se voisi olla pikkuisen hankalaa! Ensi vuonna teemme Millan kanssa yhdessä joulukortit! :)

Hyvää tulevaa viikkoa kaikille! <3

torstai 21. marraskuuta 2013

Vihdoin..

Tässä se nyt sitten on. Oma blogi, jonka perustamista olen jo pitkään harkinnut, mutta en ole saanut aikaiseksi. Kiitos siskolleni, joka potki minua asiassa eteenpäin ja kokosi minulle tämän blogin :)

Olen 20-vuotias kotiäiti, jolla on kotona vähän yli 8kk oleva pieni tyttö Milla, ympärillä pyörii myös mies, saksanpaimenkoira Taika ja 3 hamsteria. Omana henkilökohtaisena päämääränä minulla on olla mahdollisimman hyvä pikkusisko, isosisko, tytär, kummitäti, täti, ystävä, avopuoliso ja erityisesti hyvä äiti.

Tänään sain viimein itseäni niskasta kiinni ja lähdimme Millan kanssa uhmaamaan sadetta. Ulkona on pitkään ollut, joko sateista tai hirmuisen tuulista, jonka takia olemme viettänyt paljon aikaa sisällä.
Oli ulos menolla muukin tarkoitus, nimittäin piipahdimme läheisessä seurakuntatalossa olevassa perhekerhossa. Siellä oli Millalle vähän muutakin seurattavaa ja katseltavaa kuin kotona oleva äiti ja se miljoonaan kertaan pengottu lelukori!
Kerhon ja vaunu-päikkäreiden kaivettiin piparitaikina pakastimesta ja tehtiin Mummille pipareita, kun huomenna isin töiden jälkeen suunnataan äitini luokse viikonlopuksi!

Loppu ilta me leikimme ja odottelimme isiä treeneistä, joka saapuikin vasta salkkareiden jälkeen.
Mutta ehtipähän nähdä isiään vähän ennen nukkumaan menoa! Neiti on nimittäin aivan isin-tyttö!
Onneksi äitikin kelpaa välillä, ainakin silloin kun nälkä yllättää ;)