tiistai 25. heinäkuuta 2017

Rv 17

Tänään raskausviikko 17 pamahti täyteen. Mitään "pahoja" oireita ei oo miulle tästäkään raskaudesta tullut. Huimausta aamuisin, sekään ei tosiaan ole joka päiväistä ja selittyy muutenkin alhaisella verenpaineellani. Ja tiettyjä ruokia ei vain voi laittaa suuhun. Kahvin onneksi sain takaisin listalle, joita pystyy syömään. Mitään ei tule kylläkään ylös, mutta en mielelläni laita suuhun semmoista mistä tulee pikkuisenkin epämiellyttävä tai etova olo. Suklaa ja herkut ovat boikotissa, ei kokonaan mutta hyyyyyyyvin paljon vähentynyt. Hedelmiä, sekä marjoja sen sijaan uppoo enemmän, kuin kerkeää syömään ja tuoremehua!

Taas tämä viikko mennään isin iltavuoroilla, jonka jälkeen päästään lomailemaan koko perhe. Ja viettämään mökkilomaa! :) Tämän Viikonlopun vietimme Helsingissä. Mummo tuli käymään meillä. Menimme porukalla linnanmäelle. Kyllä lapset tykkäsivät kovasti käydä ilmaislaitteissa. Milla meni jopa yksin, ja otti hienosti Masin mukaan laitteeseen johon eivät aikuiset päässeet mukaan.





Sunnuntaina kiertelimme aamupäivästä ikeassa ja iltapäivän vietimme aurinkolahden rannalla!




perjantai 14. heinäkuuta 2017

Torstai

Me saatiin ihania vieraita torstaina. Siskoni tuli meille kylään ensimmäistä kertaa yksin lapsiensa kanssa. Vaikka sää oli aika epävakaa, saimme lopulta ihan mukavan ilman ulkoiluun. Ensin vähän leikittiin sisällä ja syötiin, jonka jälkeen lähdimme käymään puistossa ja jätskille. Sitten takaisin meille syömään välipalaa ja lisää herkkuja. Lapset leikkivät hyvin keskenään, ja jokaisella tuntui olevan oikein mukavaa. Erilainen päivä minulle, sekä lapsille! Ehkä saamme nyt heidät useemmin kylään, kun pitkä matka yksin lapsien kanssa on nyt siskollakin avattu! :) <3

Tänään lähdemme Vaarilaan viikonlopun viettoon. <3






keskiviikko 12. heinäkuuta 2017

Vauhdilla mennään

Aika menee hurjaa vauhtia eteenpäin, vaikka se ei hetkittäin siltä tunnukkaan, mutta nyt on pakko myöntää se. Lapset kasvaa ja masukin ehkä jo vähän näkyy (rv 15+1).
Viime viikko isillä oli iltavuoro viikko ja se ei ollut yhtään niin kivaa, kun aluksi vaikutti. Onneksi siintä selvittiin kuitenkin. Valitettavasti vielä yksi viikko on lisää tulossa ja satunnaisia muita iltavuoroja myös. Toisaalta se on kivaa vaihtelua arkeen, mutta silti väitän pitäväni enemmän näistä normivuoroista. 

Me olemme viettäneet kaikki ihanat lämpimät aurinkoiset päivät ulkona aamusta iltaan. Viikonloppuna kävimme Haltialassa ja katselemassa lentokoneita pikkusen lähempää. Kyllä lapset tykkäsivät! Sunnuntaina suuntasimme Mummon ja kahden tädin ja tädin kihlatun kanssa Korkeasaareen, jossa vierähti monta tuntia.







Maanantai meni tosiaan aamusta iltaan ulkona, koska oli ihan mahtava sää. Kiertelimme eri leikkipuistoja ja söimme eväitä ja tietysti jäätelöä! Illalla laitoin vielä parvekkeelle uima-altaan ja siintähän se lasten riemu repesi. Tänään suuntasimme keskustaa kohti, jossa oli tarkotus mennä Kluuvin Fazerin kahvilaan, mutta harmiksemme emme mahtuneetkaan tuplarattaiden kanssa ovesta sisään, joten suunnitelma muuttui Forumin kahvilaan.