keskiviikko 31. elokuuta 2016

Reipas kerholainen

Millan kerhon uusi kausi alkoi eilen ja tyttö onkin kerhosta paljon puhunut ja laskenut öitä siihen, koska se kerho taas alkaa. Ja nyt se vihdoin alkoi. Milla oli jo heti aamusta super reipas ja teki kaiken ilman kehotuksia. Lähdimme puistoon jo aikaisemmin, koska aikaa tulikin varattua liikaa ja Masikin pääsi hetkeksi leikkimään siskon kanssa ulos. 
En tiedä kumpaa jännitti enemmän taas kerhon alkaminen vaikka se onkin jo tuttua touhua, mutta kolmen kuukauden tauko oli pitkä. Kun olimme vieneet kerhorepun ja eväät paikoilleen menimme ulos kiikkumaan. (molemmat rakastavat kiikkumista) Kellon lähestyessä yhdeksää ohjaajat tulivat ulos ja neiti juoksikin innoissaan hakemaan kerholiiviään. Tässä vaiheessa tiesin, että äitiä jännitti enemmän, kuinka ensimmäinen kerhopäivä sujuu. Liivit saatuaan sain vielä halin, jonka jälkeen tuiman kehotuksen mennä kotiin Masin kanssa :D Masi ei pitänyt ajatuksesta, vaan olisi halunnut jäädä siskon seuraan, mutta onneksi rauhottui lopulta nopeasti :)
Kotona leikimme Masin kanssa legoilla ja ajelimme pikkuautoilla. Masi piti kyllä huolen, että äiti leikki mukana koko ajan. Kun tuli aika hakea sisko kerhosta Masi kiiruhti hakemaan kengät. Puimme päälle ja pikkumies käveli suoraan kerholle, vaikka kaikkea mielenkiintoista oli matkan varrella. Olimme hiukan ajoissa ja mennessä sisälle Masi kuikuili missä Milla mahtoi olla. Lopulta Milla tulikin kerholaisten omasta huoneesta. Ja voi sitä iloa mikä Masilla oli siinä vaiheessa, kun näki Millan. Äidilläkin tuli melkein tippa linssiin :D Masi juoksi ihan täysiä (tai niin kovaa kun pääsee) halaamaan siskoa, eikä se jäänyt yhteen haliin ja lopulta siskoa vedettiinkin jo mekosta ulos kerhosta. Ulkonakin vielä kotimatkalla käytiin halaamassa Millaa monesti. Saa nähdä kuinka huomenna Masi antaa Millan jäädä kerhoon.
Taas alkaa uusi kerhovihko täyttyä tarroilla :)

maanantai 29. elokuuta 2016

Kuvailuja ja viikonloppu

Toissa sunnuntaina kuvailtiin ja paljon! Puolet niistä lähti suoraan poisto listalle, koska olivat heilahtaneita tai niissä ei näkynyt ollenkaan lapsia, mitä siis oli tarkotus kuvata :D Onneksi joukkoon eksyi myös muutama ihana ja onnistunut kuva. Masi oli vähän hankalampi tapaus, kun oli tarkoitus saada yhteinen kuva, mutta eihän tuo pieni mies halunnut pysyä aloillaan, eikä muutenkaan tykännyt olla aloillaan. 
 
Viime viikonlopun vietimmekin taas Vaarilla ja tällä kertaa viikonloppu olikin erilainen, koska emme päässeet käymään serkkujen luona heidän ollessaan kipeitä. Joka kerta Vaarilla ollessa on ihana katsoa, kuinka lapset tykkäävät olla muiden kanssa, jolloin äitiä ei huomata ollenkaan. Masikin oppi vaarin kanssa tietyt leikit, johon äiti ei kelvannut vaikka kuinka yritti. Ja ihan kaikkia leikkejä, joita he leikkivät Vaarin kanssa äiti ei suostu ees leikkimään (pelottaa liikaa) :D
 Sunnuntaina ajoimme kotiin mummolan kautta, jossa tarjottiin kakkukahvit pikkusiskojeni synttäreiden kunniaksi. Oli taas hyvät tarjottavat, iso kiitos Mummolle herkuista.
Nyt taas alkoi arki ja keskiviikkona Milla pääsee aloittamaan taas kerhon :)

tiistai 23. elokuuta 2016

Jotain pientä..

Muutamia aivan mahtavia kelejä on sattunut vielä kohdalle ja kaikki hyvät kelit on käytettävä mahdollisimman hyvin hyödyksi. (eli oltava ulkona) Ennen kuin tulee se vaihe, että saa tunkea lapsille monta kerrosta vaatteita, lapaset, pipon, kaulahuivin, villasukat ja niin edelleen. Okei huijaisin vähän, meillä on Millan kanssa jo villasukat kovassa käytössä :D
Mutta siis sadepäiviä oli muutama putkeen, joten keksimme kaikkea kivaa tekemistä sisällä. Masin nukkuessa teimme Millan kanssa "isompien" juttuja, jolloin Masi ei ollut pyörremyrskyn lailla laittamassa kaikkia uusiksi. Pelasimme hurjan paljon lautapelejä! Tytöltä löytyy uskomattoman hyvä kyky keskittyä ja pitkiä aikoja. Edellisen pelin tullessa päätökseen neiti jo viipotti hakemaan toista ja toista ja toista ja toista. :)

Legot ja junarata toimii molempien kanssa, joko rakennetaan rauhassa Millan kanssa ja suunnitellaan tuleva rata tai linna kunnolla, tai sitten leikitään molempien kanssa jolloin rakennuksesta tulee epämääräinen hökkeli :D Ja junarata pitää olla mahdollisimman lyhyt, että siinä kerkee edes hetken puksuttaa eteenpäin ennen kuin Masi päättää, että nyt on seuraavan leikin aika. Juoksu, piilo ja kikatusleikit ovatkin, sitten lasten yhteisiä ihania leikkejä, joihin ei yleensä ees päästetä äitiä mukaan :D Yllättävän hyvin ainakin vielä lapset leikkivät keskenään ja Milla ymmärtää, ettei Masi osaa yhtä hyvin kuin hän :)

tiistai 16. elokuuta 2016

Tervetuloa arki

Isin lomat on nyt käytetty loppuun ja eilen meillä alkoi arki taas rullaamaan. Millan kerho alkaa vasta viiminen päivä tätä kuuta ja onkin vaan enään 2 pv viikossa.Viikon vaarin kyläilyn jälkeen tulimme pariksi päiväksi kotiin, jonka aikana kävimme Masin keuhkokontrollissa, puistoilimme kotipuolessa ja mummo tuli tädin kanssa kylään joiden kanssa kävimme itiksessä vähän herkuttelemassa :P 
 Masi piti huolen lepotauoista :)
 Nää kakut on vaan niin hyviä!!
Torstaina suuntasimmekin jo takaisin vaarille, mie pääsin illalla koulutukseen ja saimme viettää viimiset lomapäivät serkkujen ja vaarin seurassa. Mummoakin nähtiin vielä uudestaan❤ 
Sunnuntaina ajoimme kotiin Masin päikkäreiden aikaan ja pääsimmekin käymään vielä puistoilemassa ja testasamassa molempien uudet saappaat ja se kyllä kannatti :) Molemmat olivat aivan innoissaan vesilätäköistä.
 Oli oikein lämmin sää ja aurinko kuivatti nopeasti pienet lätäkkö roiskeet. Sain myös ihanilta PIKKUsiskoiltani taas lisää aivan ihania vaatteita omaan vaatekaappiini <3
Seuraavana onkin odotuksen alla Millan kerhon alkaminen. Myös Masin neuvolaan on kiva päästä pitkästä aikaa ja enää vajaa kuukausi uuteen keuhkolääkäri aikaan, jolloin mahdollisesti mietitään lääkkeiden lopetusta. Toistaiseksi edellinen lääkkeiden vähennys on sujunut mutkitta, poika tarvitsee lisähappea nyt yöllä ja välillä myös päikkäreillä, mutta hyvin pienellä määrällä mennään.
Nyt viettämään neidin kanssa laatuaikaa, kun veikka nukkuu päikkäreitä :)

perjantai 5. elokuuta 2016

Viikko Vaarilla :)

Me vietimme yhden kokonaisen lomaviikon vaarilassa (plus pari päivää päälle :D) Ja olikin ihanaa nähdä ja viettää aikaa niin paljon vaarin, tätien ja serkkujen kanssa. Vaikka aika menikin tosi nopeaan, kyllä me kerettiin tekemäänkin huiman paljon asioita :)
Vaarille menossa ja tavaraakin oli yli viikon edestä :D
Vaarin oma talo ja piha <3
Serkukset leikkimässä<3
Aamu viideltä vedettin Pedon kanssa tunnin lenkki :)
Ihmeitä tapahtuu, tämä poika nukahti syliin, tosin Vaarin syliin!
Ja Vaarin ilmalämpöpumppu<3 Mikä pelastus, Masi pystyi nukkumaan ilman happiviiksiä.
Käytiin uimassa serkkujen kanssa. 
Masi rakasti polskuttelu ja läträystä. Milla leikki mieluummin hiekalla rannalla.
Otin paljon valokuvia :D
Poimittiin Vaarilla marjoja ja siliteltiin naapurin kissaa.
 Vietettiin myös päivä Mummolassa <3
Kävin yksin Järvenpäässä ihan mahtavassa inspiraatiopäivässä. 
Lapset viettivät päivän isänsä kanssa :)
Vietettiin Vilman 2v juhlia! 
Käytiin Millan ja Sannin kanssa Robinin konsertissa Haminassa.
 Maisteltiin ensimmäisiä omenoita tädin pihalta :)
 Ja yritettiin saada serkku kuvaa :D
 
Milla ja Vilma<3
Käytiin shoppailemassa Sanni-tädin kanssa. (kuvan mekkoon rakastuin!!)
Vietettiin siis aivan mahtava viikko, mahtavien ihmisten kanssa :) <3