tiistai 10. kesäkuuta 2014

Viiminen viikonloppu ennen isin kesälomaa!

Lauantaina lähdimme aika aikaisin liikkeelle, kävimme itiksessä pyörimässä ja katselemassa Millalle muutamia kesävaatteita, löysinkin muutaman kivan kesäisen haalariasun sitten lopulta. :)
Ulkona oli aamulla mukava ilma, joten pois lähtiessä itiksestä (Millan nukkuessa vaunuissa) päätimme, että kävelemme kotiin. Mikä ei sitten ollutkaan niin hyvä vaihtoehto. Oli vähän viileä ja lopulta alkoi sataan. Joten hyppäsimme bussiin puolessa välissä matkaa. Ja tietysti kun kerran vuodessa ellei harvemmin käytämme bussia se oli myöhässä, mutta onneksi kuitenki tuli! Siinä paikoilla ollessamme Millakin päätti herätä ja päikkärit jäivät todella lyhyiksi.

Kävimme vielä ennen kotiin menoa ruokakaupassa ja ostamassa itsellemme sateenvarjot. Mikä olikin hyvä ostos sillä loppumatkan kävellessä kotiin satoi vettä. Onneksi Milla kuitenkin viihtyi vaunuissa koko matkan ja säästyi näin sateelta. Hetken pienen kotona ollessa, ilma kirkastui taas ja lähdimmekin käymään HopLopissa jälleen kerran. Millan vauhti on hurjasti nopeentunut, joten äiti ei oikein enää pysynyt kunnolla perässä ja välillä sai ihan kunnolla pelätä, että neiti tipahtaa jostakin, mutta onneksi niin ei käynyt. Hoplopissa noin kaksituntia hyppiessä, ryömiessä ja muuten vain telmiessä meni nopeasti. Pois lähtiessämme kävimme vielä kiertämässä frisbee golf-radan ja katselimme Millan kanssa kun isi heitteli. Milla kyllästyi pikkusen radan loppupuolella joten lähdimme kotia kohti. Ja autolle päin kävellessä neiti nukahtikin syliini!
Launtai päivä kuvina:
Sunnuntaina Millan pienten aamupäikkäreiden jälkeen lähdimme keskustaan, katsastamaan millainen paikka SnadiStadi oli. Mukava paikka kaikin puolin, mutta kumminkin toimii ehkä paremmin pikkuisen isomman lapsen kanssa, joka juoksentelee jo itse paikasta toiseen. Mutta kyllä tykkäsimme. Tulemme varmasti käymään uudestaan kuhan Milla pikkuisen kasvaa. Siihen asti käytämme HopLoppia :) 
Siellä vierähti kanssa pari tuntia ja sitten neidille iski väsy ja nukahti, päätimme kävellä keskustassa ja lyhentää metro matkaa kävelemällä pysäkeitä lähemmäs kotia, ja Millakin sai nukkua koko päikkärit rauhassa vaunuissa, eikä tarvinnut kesken kaiken herätä metron hurinaan. Listalla jossa olemme suunnitelleet käyvämme on vielä ainakin Korkeasaari, Linnanmäki, Luonnontieteellinen museo, toivottavasti näitä päästään toteuttamaan, kun isin kesäloma alkaa!
Millalla oli tänään ensimmäinen kokonainen päivä, kun neiti ei ottanu lähes ollenkaan konttausta mukaan eteenpäin menoon vaan käveli koko päivän!! <3